Talent udtaget til VM-kvalifikationskampen mod Ungarn

Kvindelandsholdets træner Søren Randa-Boldt har udtaget Signe Bruun til den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Ungarn. Samtidig er Laura Frank udtaget som erstatning for en fortsat skadet Simone Boye til Holland-kampen.

Singe_Bruun Signe Bruun i aktion for U19-landsholdet. Foto: DBU
Kvindelandsholdet samles i næste uge for første gang efter EM-sølvmedaljerne blev hængt om halsen. Først venter Holland i en testkamp på Casa Arena den 15. september, hvor revanche for EM-finalen er på dagsordenen. 

Fire dage efter følger den første og vigtige VM-kvalifikationskamp mod Ungarn. Kampen spilles i Gyór, og landstræneren udtog i sidste uge truppen til kampen. Søren Randa-Boldt efterlod en enkelt plads åben, og nu er der faldet navn på. Fortuna Hjørrings Signe Bruun er blevet sat på holdkortet til A-landsholdsdebut, og den 19-årige angriber glæder sig til at blive en del af truppen, der kommer med masser af selvtillid efter EM-slutrunden. 

"Det er en drøm at være udtaget, og jeg glæder mig utroligt meget. Det er klart, at der er et større pres på holdet efter EM-succesen, men jeg er sikker på, at stemningen er god. Jeg kender mange af spillerne fra ungdomslandsholdene og fra Fortuna Hjørring, så det bliver en rigtig stor oplevelse," siger Signe Bruun. 

Hvordan Signe Bruun skal bidrage til holdet, der er samspillet efter en lang sommer i Holland, har angriberen også et bud på: 

"Jeg håber da, at jeg kan komme ind som en joker. Men generelt skal jeg bare bidrage så meget, jeg kan - også uden for banen," siger angriberen. 

Laura Frank erstatter Boye mod Holland
Landstræneren har været nødsaget til at skifte ud i truppen til de to kampe, hvor en skadet Simone Boye ikke bliver klar til hverken Holland- eller Ungarn-kampen. Til opgøret mod Holland har Søren Randa-Boldt udtaget forsvarsspilleren Laura Frank fra Fortuna Hjørring. 

En erstatning for Simone Boye til kampen mod Ungarn udtages i starten næste uge. 

Tre hurtige til Signe Bruun: 

Hvilken type spiller er du: "Jeg får tit at vide, at jeg er en boksspiller, der står på det rette sted på det rette tidspunkt."

Dit fodboldidol? "Messi er en kæmpe inspiration. Han er ydmyg - også uden for banen." 

Din favoritplads? "Helt klart angriber. Helt på toppen."


Af: Mia Kjærgaard - 04. september 2017, 13:37

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første