Herrelandsholdet runder 200.000 følgere på Facebook

Med den første VM-kamp særdeles tæt på runder Herrelandsholdets Facebook-side et skarpt hjørne. Mere end 200.000 brugere følger nu holdet og kan følge med i film og opdateringer om alt fra træning, kampe og aktiviteter som VM-sang og samarbejde med Red Barnet.

Herrelandsholdet er bare én af mange DBU-profiler på de sociale medier.

Både Kvinde- og Herrelandsholdet og U21-Herrelandsholdet har egne profiler på både Facebook og Instagram – og også DBU’s Fodboldskoler, Ungdomsfodbold og andre græsrods-aktiviteter har også egne profiler på de sociale medier.

Samtidig har DBU et par profiler på Twitter – her følger knap 43.000 profilen @dbufodbold og 2350 følger @fodboldlandsholdene, der netop er blevet lanceret. Samlet set har DBU-profilerne, der dækker det danske Herrelandshold, rundet 350.000 følgere på Facebook, Instagram og Twitter, så hvis du vil helt tæt på VM-truppen og holdet bag, kan du følge med på de sociale medier.

De mange følgere på de sociale medier glæder DBU’s kommunikationschef, Jakob Høyer, da det skaber en direkte kontakt til fans.

- Kommunikation på sociale medier skal være i øjenhøjde samt være underholdende og informativ for de, der følger med. Det giver os en stærk mulighed for at give fans et unit indblik i landsholdsspillernes hverdag i VM-lejren og i det hele taget i livet omkring et fodboldlandshold, siger Jakob Høyer.

Her kan du se, hvilke sociale medier du kan følge Herrelandsholdet på:

Herrelandsholdet på Facebook
Herrelandsholdet på Instagram
Dansk Boldspil-Union på Twitter
Fodboldlandsholdene på Twitter

Log ind