Midlertidig aftale indgået mellem Spillerforeningen og DBU

Spillerforeningen og DBU nåede i dag til enighed om en aftale, der sikrer, at herrelandsholdet kan deltage i Nations League-kampen i Århus imod Wales på søndag.

DBU og Spillerforeningen har indgået en midlertidig aftale for DBU's Herre-Senior-landsholdstrupper frem til og med 30. september 2018. Det er aftalt, at DBU og Spillerforeningen genoptager forhandlingerne om en ny permanent aftale, således at første forhandlingsmøde finder sted mandag den 10. september 2018.

I dagens aftale er DBU og Spillerforeningen blevet enige om, at kampen mod Wales spilles under de samme vilkår som tidligere, og at de kommercielle rettigheder håndteres som hidtil i aftalens løbetid.

Det glæder DBU:

"Det er godt for landsholdet og for alle i dansk fodbold, at vi kan spille den vigtige Nations League-kamp med det rigtige landshold og igen få fokus på det sportslige," siger DBU's formand Jesper Møller.

"Aftalen er et skridt i den rigtige retning, og landsholdsspillerne er glade for, at de på det grundlag nu kan fokusere på kampen imod Wales på søndag,” siger Spillerforeningens direktør Mads Øland.

I respekt for spillernes behov for ro til at koncentrere sig om Nations League-kampen har DBU og Spillerforeningen aftalt, at ingen af de involverede parter udtaler sig til offentligheden om den i dag indgåede aftale. Parterne har ligeledes aftalt ikke at kommentere de afsluttende forhandlinger, der straks påbegyndes.
Af: DBU Kommunikation - 06. september 2018, 19:49

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

4 • I have followed (herre)landsholdet since the Belgium match in France on June 19th, 1984.
  In Tyskland, i Sverige, in France, in Belgium and the Netherlands, in Purtugal, in South Africa. At many away matches from Oslo to Lisbon, from Porto to Olumouc.
  And despite I totally solidarise / solidarize with the team, in this matter, I stand on DBUs side.

  Please re - join to regain all of danish footballs power.

  Vi ses søndagen i Århus,

  kæreste hilsen,
  08. september 2018, 10:34    
  Gennaro


 • Ønsker alt det bedste for Dansk Fodbold, og ser frem til kampen mod Wales på søndag.

  Hørt under træningen med mit + 60 hold.

  Kan du ikke tilmelde os til at løbe med spillerne på banen i Aarhus, de trænger vist til at holde en voksen i hånden 👍😉⚽️
  08. september 2018, 07:29    
  kuba


 • selv om Jesper Møller tre gange afviste på tv en midlertidig forlængelse af eksisterende aftale, er han tilsyneladende blevet banket på plads af UEFA. Tidligere forhandlere bør afløses af mere kompetente personer. DBU formand, direktør, elitechef m.fl, udtaler sig. Vi kan godt nøjes med at høre een udtale sig
  07. september 2018, 17:06    
  Leif Juul Guldhammer


 • Der er lavet en midlertidig aftale, på samme vilkår som den gamle, og den er åbenbart et skridt i den rigtige retning 🤔🤡
  06. september 2018, 21:39    
  HrHenrikRasmussen