Video: Andreas Bo bliver vært for Dansk Fodbold Award

Komiker og skuespiller Andreas Bo er vært for Dansk Fodbold Award, der afholdes i forlængelse af Fodboldens Kongres den 2. marts 2019 i Forum Horsens. Her kan du se komikerens reaktion, da han fik besked om værtsrollen.

Lørdag den 2. marts bliver en stor dag i dansk fodbold, når Fodboldens Kongres for første gang nogensinde løber af stablen i Forum Horsens.

Når dansk fodbolds udfordringer og fremtid er blevet diskuteret med oplæg, workshops og paneldebatter på kongressen, bliver de største præstationer fra fodboldåret 2018 hyldet ved Dansk Fodbold Award.

Det årlige award-show bliver i år styret med kærlig og humoristisk hånd af komiker Andreas Bo, der selv har en stor passion for fodbold og siden 2016 har været chef for førsteholdet og elitechef i Rishøj Boldklub. Andreas Bo er blandt andet kendt fra sine sjove parodier af kendte personligheder som Thomas Blachman, Kim Larsen, Ole Henriksen og Ståle Solbakken.

Øverst i artiklen kan du se komikerens reaktion, da han fik besked om, at han skal være vært for Dansk Fodbold Award.

De nominerede til DFA's 12 priser bliver offentliggjort i løbet af næste uge.

Skulle du have lyst til at være en del af den store fodboldfest den 2. marts i Forum Horsens, kan du tilmelde dig Fodboldens Kongres og DFA ved at klikke her. Du kan læse mere om kongressen her. Af: DBU Kommunikation - 08. februar 2019, 09:15

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første