E-landsholdet vinder FIFA 19 Nordics Invitational

Det danske e-landshold sejrede i venskabsturneringen FIFA19 Nordics Invitational efter en flot finalesejr over Norge.

Bedst i norden. Det kan man med rette kalde det danske e-landshold efter lørdagens FIFA19 Nordics Invitational-turnering i Finland, hvor der udover de finske værter og Danmark var deltagelse fra Norge og Sverige.

Det danske e-landshold, der bestod af Daniel "Dingo" Kristensen, Frederik "Fredberg" Fredberg og træner Daniel Bodo Barnewitz, sikrede sejren efter en nervepirrende finale mod Norge, hvor "Dingo" scorede til 2-1 i overtiden i den afgørende kamp.

I gruppespillet blev det til to nederlag mod Finland og Sverige samt en sejr mod Norge. Derefter ventede en semifinale mod Finland, hvor gruppenederlaget blev revancheret.

I finalen vandt "Dingo" og "Fredberg" den første kamp i serien, der består af tre opgør, med en double-sejr over Norge. Herefter tabte "Fredberg" en særdeles tæt kamp, der først blev afgjort i forlænget spilletid, hvilket gav stillingen 1-1 før den sidste og afgørende kamp. Her sikrede  "Dingo" sejren med et mål til 2-1 i overtiden, således at det danske e-landshold tog en turneringssejr i dets første optræden nogensinde.

Sverige tog bronze i turneringen, mens Finland blev sidst. Af: DBU Kommunikation - 02. februar 2019, 21:03

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første