Så kan endnu flere børn gøre sig klar til at snøre støvlerne og trække i det rød-hvide fodboldskolesæt hen over sommeren. DBU Fodboldskole 2020 bliver med et større antal unge boldspillere end først muligt.

Sundhedsministeriet har i den nyeste bekendtgørelse om forsamlingsforbuddet, der trådte i kraft tirsdag den 9. juni, vedtaget særligt regler for DBU Fodboldskole og andre lignende sommeraktiviteter. Forsamlingsgrænsen for fodboldskolerne er således ikke reduceret til 50 personer, og derfor kommer corona-situationen til at påvirke afviklingen minimalt.

Nyheden glæder DBU-direktør Jakob Jensen, der jubler på vegne af over 20.000 tilmeldte fodboldskolebørn:

”Det er fantastisk, at vi kan give de tusindvis af børn oplevelsen med fodboldskolernes unikke fællesskab, fuldstændig som vi kender det. Specielt med tanke på de mange tilmeldinger, siden vi i midten af maj meddelte, at DBU Fodboldskole 2020 bliver gennemført. Når det er sagt, har vi selvfølgelig stadig fokus på børnenes sundhed frem for alt, og fodboldskolerne bliver afviklet i fuld overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger,” siger Jakob Jensen.

Landsholdsspillere glæder sig på vegne af fodboldskolebørn
Den 14. maj meddelte DBU, at fodboldskolerne bliver afholdt med corona-regler, og siden har næsten 9.000 sikret sig en plads på en af de over 200 skoler rundt om i landet. Over 20.000 glade børn kan dermed se frem til en uge fyldt med lærerig og spændende fodboldtræning, masser af sjov og nye venskaber.

Billetsalget til fodboldskolerne lukker to uger før afviklingsugen. Det betyder, at mandag den 15. juni er sidste chance, hvis du ønsker at deltage på en af de mange skoler i uge 27. Det er ikke gået næsen forbi hos spillere på både Kvindelandsholdet og Herrelandsholdet, der har et klart budskab: Fodboldskolerne er en oplevelse, som du bare ikke må gå glip af!

 

Kulturministeriet offentliggjorde mandag et nyt og mere lempeligt sæt retningslinjer for idrætten, som DBU har taget udgangspunkt i til opdateringen af ’Fodboldens Corona-regler’. I DBU arbejdes der lige nu intenst for at få de endelige retningslinjer for afviklingen af DBU Fodboldskole 2020 på plads. Disse laves efter ’Fodboldens Corona-regler’ og meldes ud, så snart de ligger klar.

Billetterne til DBU Fodboldskole er i år 100 kroner billigere end normalt på nuværende tidspunkt, da den planlagte prisstigning per 1. maj blev annulleret af hensyn til klubberne og deltagerne. Du køber billet ved at klikke lige her.

Du kan læse meget mere om DBU Fodboldskole lige her.