Kvindelandsholdet varmer op til sommerens store EM-slutrunde, når Brasilien den 24. juni bliver budt op til fodboldfest og sambabold i Parken.

Rammerne omkring opgøret ser ud til at blive historiske. Der er solgt 10.000 billetter til kampen, og dermed tyder alt på, at kampen kommer til at slå rekorden for flest tilskuere til en kvindelandskamp i Danmark.

Fankoordinator Martin Ramtung jubler:

”Kvindelandsholdet har nogle helt fantastiske fans, som gerne vil støtte op om holdet. Det har de bevist i mange år, men særligt de seneste år har vi set en stor stigning i populariteten for kvindefodbold over hele verden. Vi er mega glade for, at vi også kan mærke det herhjemme, og at så mange gerne vil i Parken og sende spillerne godt afsted til EM i England,” siger Martin Ramtung og uddyber, hvad der venter de mange tilskuere:

”Der er rigtig god grund til at tage i Parken. Det bliver et brag af en kamp på banen mellem to af de helt store nationer i international kvindefodbold – og så sørger vi for, at fodboldfesten starter allerede inden kampstart, hvor der er fanzone i Fælledparken med aktiviteter for hele familien,” siger Martin Ramtung.

Det højeste antal tilskuere til en kvindelandskamp på dansk jord er 9.337 og blev sat i en VM-kvalifikationskamp mod Finland på Viborg Stadion den 27. september 2006. Målt på antallet af solgte billetter bliver den rekord slået i Parken.

Du kan sikre din på plads på lægterne til Danmark-Brasilien på billet.dbu.dk. Samme sted kan du også købe billetter til testkampen mod Norge på Viborg Stadion den 29. juni.

Du kan finde mere info om billetsalg og fanaktiviteter på fordanmark.dk.