Fodboldens Kongres 2019

For første gang nogensinde afholdes Fodboldens Kongres den 2. marts 2019 i Forum Horsens. På denne side kan du som deltager finde relevante informationer om kongressen.

Lørdag den 2. marts 2019 finder den største konference i dansk fodbolds historie sted, når Fodboldens Kongres løber af stablen i Forum Horsens. 

Konferencen sætter dansk fodbold og dens fremtidige retning under luppen på en dag fyldt med oplæg, workshops og diskussioner om, hvilke udfordringer fodbolddanmark står midt i og foran, samt hvordan vi griber disse problemstillinger an og videreudvikler fodbolden.

Fodboldens Kongres er for alle, der er passionerede og engagerede i fodbolden i Danmark, enten som spiller, frivillig, dommer, træner, politiker, administrativt ansat eller andre hverv i fodbolden. Det gælder både på amatørplan og professionelt plan.
            
Fodboldens Kongres er ligeledes for samarbejdspartnere, fonde, kommuner og andre interessenter rundt omkring i landet. Fodboldens Kongres handler om hjerteblod, passion og fællesskab, men også om at ’tage arbejdshandskerne på’, og få debatteret emner om dansk fodbolds fremtid, om at vidensdele og om at knytte fællesskaber på tværs af interesser og beskæftigelsesområder indenfor fodbolden.

Vel mødt i Horsens 2. marts 2019!

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første