De tre fagspor

På Fodboldens Kongres 2019 vil der være tre forskellige spor, som deltagerne skal vælge et af. Sporene er klub- og medlemsudvikling, pige- og kvindefodbold samt spiller- og talentudvikling.

Fagspor 1: Klub- og medlemsudvikling
Har holdsporten og foreningslivet en fremtid i en individualiseret og kommercialiseret virkelighed?

Der er mange udfordringer i at drive en fodboldklub i - og i samspil med - det moderne samfund. I dette fagspor vil fremtidsperspektiver, udfordringer og udviklingsmuligheder for danske fodboldklubber blive diskuteret, så klub- og medlemsudviklingen kan sikres på både kort og lang sigt.

Fagspor 2: Pige- og kvindefodbold i fremtiden
Er kvindefodbold fodbold? – de ubevidste og bevidste valg.

I dette fagspor vil vi udfordre de ubevidste, bevidste og politiske valg, der alle påvirker pige/kvindefodbolden. Så uanset om du har interesse som spiller, træner eller klub, vil du her opnå både ny viden og inspiration samt selv have mulighed for at komme med vigtige indspark fra din stol.    

Fagspor 3: Spiller- og talentudvikling
Hvordan skaber vi i fællesskab det stærkeste fundament for dansk talentudvikling?

I dette fagspor sætter vi den danske spiller- og talentudvikling under lup. Gennem inspirerende oplæg, vigtige debatter og konkluderende perspektiveringer, risikovurderer vi den danske talentmodel. Hvor er truslerne, og hvor er potentialet, når det kommer til at fremtidssikre fodbolden både på ranglisterne og som den danske nationalsport?