Social Media Praktikant

DBU A/S søger en praktikant til at håndtere DBU Tour’s sociale medier i forårsemestret 2018. Praktikperioden strækker sig fra start februar til ultimo juli. Selve praktikken er udformet med ca. 80% af tiden på vores kontor i Brøndby og 20% af tiden rundt i landet med DBU Tour.

Vil du være med til at skabe et brag af en fodboldfest, når DBU Tour turnerer rundt i hele Danmark i løbet af 2018?

Som Social Media praktikant i eventafdelingen bliver du en del af et dynamisk team, der sammen vil skabe en kæmpe fodboldfest, som drager landet rundt i juni – juli. DBU Tour skal i 2018 afvikles for 8. år i træk, og der er store forventninger til endnu et succesfuldt år.

Vi søger en praktikant, som har mod på at løse opgaver primært vedrørende de sociale medier omkring DBU Tour 2017. DBU Tour har været på Facebook i en del år, mens vi introducerede SnapChat og Instagram i 2016. Vi vil gerne fortsætte med at lave noget godt indhold, som vi kan udgive via vores kanaler. Udover opgaver omkring sociale medier, kommer du også til at arbejde med markedsføring af DBU Tour. Derudover forventes der også at du giver en hånd med til generelt eventarbejde hvis det kræves.

Du kommer til at arbejde med at lave en strategi for DBU Tour’s tilstedeværelse på Sociale Medier og bliver efterfølgende den udførende person under afviklingerne. Du må derfor forvente en del aften og weekend arbejde i løbet af juni og juli 2018.

Vi forventer:
  • at du har stor interesse og gerne teoretisk og praktisk indsigt i at arbejde med Sociale Medier, herunder ideudvikling og praktisk afvikling og udførelse, samt giver en hånd, hvor der er opgaver, der skal løses, som ikke omhandler sociale medier
  • at du er god til at formulere dig skriftligt
  • at du er en team-player, struktureret og en dygtig organisator, der kan holde overblikket, selv når du har mange bolde i luften
Vi kan tilbyde:
  • udfordrende opgaver, som taler både til din hjerne, hjerte og krop
  • en kreativ arbejdsplads med højt til loftet, humoristisk omgangstone og plads til udfoldelse
Praktikken er ulønnet, men du bliver en del af DBU’s glimrende frokostordning.

En motiveret ansøgning og CV sendes til event@dbu.dk og ”Praktikophold event, Sociale Medier” noteres i emnefeltet.

Samtalerne vil blive afholdt løbende og finder sted i Fodboldens Hus i Brøndby.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte eventkoordinator Mads Damgaard på 43262209 eller mail mada@dbu.dk 

Facebook: www.facebook.com/vmistraffe og www.facebook.com/dbustreet   

Instagram: https://www.instagram.com/dbutour/


Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


DBU
DBU A/S er DBU's kommercielle afdeling og er fysisk placeret i Fodboldels Hus med adresse på DBU Allé 1, 2605 Brøndby.

DBU er fodboldens forbund med 330.000 aktive spillere og mere end 50.000 frivillige trænere, holdledere, dommere mm. fordelt på godt 1650 klubber over hele landet. DBU er landets største idrætsforbund og beskæftiger sig med udvikling og uddannelse af spillere, trænere, ledere, dommere og andre funktioner i fodboldens verden. 

DBU ønsker at gøre en markant forskel i det danske samfund ved aktivt at tage ansvar – og være en del af noget større. Vi ønsker at skabe bedre resultater i samspil med klubber, medlemmer og frivillige – både på fodboldbanen med børn, unge og ældre og indenfor sundhed og motion, sammenhold og fællesskab, integration og inklusion.