Årets Fodboldleder 2020

Se hvordan vi overraskede den intetanende fodboldleder, Jimmi Elsted Vaarskov, under en træning i Undløse BK

Årets fodboldleder - Jimmi Elsted Vaarskov, Undløse BK

Jimmi Vaarskov er helt uundværlig for Undløse BK, og han har igennem de seneste år løftet klubben til et helt nyt niveau.

Han begyndte sit frivillige arbejde for over 15 år siden, hvor han som web-ansvarlig gjorde at klubbens medlemmer kunne følge med i resultater mv online, og han hjalp også allerede dengang til med flere mindre ting i klubben.

Og i takt med at Facebook mv kom til, så har han gjort Undløse BK til en af mest aktive klubber på Sjælland på de sociale medier med kampreferater, optakter, nyheder,

Det har gået Jimmi Vaarskov rigtig meget på at klubben har måttet aflyse flere af deres store projekter i 2020 pga Corona, men også her har han tænkt innovativt, og faktisk inspirerede hans "Fiktive kamp" flere andre klubber på Sjælland til at få lidt ekstra penge i kassen.

Det blev forårets helt store højdepunkt, da vi med vores "FIKTIVE KAMP", lidt for sjovt ville se om vi kunne sælge 1.000 billetter á 10 kr til en Fiktiv Serie 2-kamp. Og i løbet af 12 dage fik vi solgt over 2.000 billetter, og dermed samlet over 20.000 kr ind til klubben.

 

TILLYKKE TIL JIMMI