Årets Mandlige Talent 2020

"Du har fået en hilsen.." Se Jonas Wind modtage prisen fra en helt særlig person

Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard

Mikkel er en meget intelligent spiller med en formidabel evne til at spille gennem linjerne samt nedbryde modstandernes stramme defensive strukturer. Han har på trods af sin unge alder allerede fået et gennembrud i Sampdoria og en af verdens bedste ligaer, hvilket hører til sjældenhederne for en så ung spiller. Værd at bemærke er også Mikkels fremragende langskud, som flere gange har ført til mål. 

 

Oliver Christensen

Oliver Christensen

Oliver er nomineret for den udvikling, han har gennemgået i Superligaen hos OB og på landsholdet. Han har en stærk karakterstyrke og en mentalitet, der gør, at han som ung keeper kan håndtere presset der hviler på manden mellem stængerne. Oliver er stærk i feltet, god med fødderne og hurtig på stregen. 

Jonas Wind

VINDER: Jonas Wind

Jonas Wind er en fremragende og talentfuld angriber, som har øje for at score mål. Han er utrolig dygtig til at holde fast i bolden og har store kompetencer i opbygningsspillet. Jonas har vist stor mentalstyrke i forbindelse med sit alvorlige skadesforløb, hvor han kom tilbage på et højt niveau og præsterede med det samme. Hans talent og gode præstationer har givet ham debut på A-landsholdet, hvor han ligeledes har scoret mål. 

 

Jesper Lindstrøm

Jesper Lindstrøm  

Jesper er en dynamisk, ung spiller, som allerede har sat sit præg på den danske Superliga med masser af mål og assists. 'Jobbe' er et offensivt stortalent og en skarp målscorer. Han har en optimistisk spillestil og er en udpræget holdspiller, der har leveret mange gode præstationer for sit hold Brøndby IF. 

 

ÅR SPILLER  
2019 Andreas Skov Olsen  
2018 Jacob Bruun Larsen  
2017 Mathias Jensen  
2016 Kasper Dolberg  
2015 Andreas Christensen   
2014 Pierre Emile Højbjerg  
2013 Andreas Cornelius   
2012 Jores Okore  
2011 Nicolai Boilesen  
2010 Christian Eriksen  
2009 Simon Kjær  
2008 Mathias ’Zanka’ Jørgensen  
2007 Kasper Schmeichel  
2006 Daniel Agger