Årets Fodboldspiller, mænd - 2014


Nominerede til Årets Fodboldspiller, mænd - 2014:

Simon Kjær, Lille.
Forsvarsspiller, som spiller fast på både klub- og landshold. Er især stærk i hovedspil og dueller mand mod mand, hvor hans stærke fysik kommer virkelig til sin ret. De samme dyder gør ham til en spiller, der ofte gør en forskel i forbindelse med standardsituationer. Simon har udviklet sig til en af landsholdets absolutte stamspillere, som meget vanskeligt kan undværes.


Christian Eriksen, Tottenham - VINDER

Nøglespiller på både klub- og landshold. Udfylder rollen som offensiv midtbanespiller perfekt. Er trods sin unge alder spil- og kampafgørende og dermed en af de absolutte profiler. Christian er teknisk fremragende i alle detaljer og har et blik for spillet, der rækker langt ud over det normale. Som en naturlig udvikling gik turen efter flere succesfulde år i Ajax til Tottenham i sidste sæson. Her har Christian straks indfriet de berettiget høje forventninger, der på forhånd var stillet til ham.

Pierre Emile Højbjerg, Bayern Munchen
Pierre har på trods af en ung alder formået at sætte sig igennem på alle landshold gennem sin karriere. Først på unglandsholdene. I forrige sæson på u21 landsholdet. Og i 2014 på A landsholdet, hvor han fik en af de mest lovende debuter i historien. Som spiller mestrer han både det korte og det lange spil med et godt blik for medspillerne. Han er desuden arbejdsom og målrettet i sin tilgang til fodbolden. Personligt er han vellidt blandt sine holdkammerater.

Kasper Schmeichel, Leicester City.
Kasper har de sidste par år formået at slå endeligt igennem – først og fremmest fordi han har spillet fast på sit klubhold Leicester City. 2014 har også betydet en fast plads på det danske landshold, hvor han i årets løb er fremstået som en af de absolut bedste og mest kampafgørende, Kaspers hurtighed, reaktionsstyrke og mod gør ham sammen med sin evne til at dirigere sit forsvar til en meget kompetent målmand.

Se også en video med de nominerede nedenfor 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første