Bliv DBU Dommer

Vi har kampene.
Du har dommerkortet til at dømme dem.
Vi tilbyder nu alle dommere og dommerkandidater direkte tilknytning til DBU og lokalunionerne.

Vores tilbud giver dig mulighed for at dømme kampe under det danske fodboldforbund. Du vil blive påsat til kampene af DBU’s og lokalunionernes dommerpåsættere, som sørger for, at din dagligdag som dommer glider så let som muligt.

Din indsats på banerne i DBU’s og lokalunionernes turneringer vil i 2013 blive honoreret med en skattefri godtgørelse for en 90 minutters kamp på 207 kroner. Kørselsrefusionen er uændret. Omkostningsgodtgørelsen vil årligt blive reguleret efter Danmarks Statistiks indeks for lønudviklingen i det private indtil det til enhver tid gældende skatteloft rammes.

En tilmelding som DBU Dommer er ikke-begrænsende. Det betyder, at du vil kunne dømme kampe for andre organisationer, forbund og klubber, der ikke er organiseret under DBU.

Som DBU Dommer får du adgang til DBUnet og Dommernet, der er omdrejningspunktet for DBU’s daglige og faglige kommunikation mellem fodboldforbundet og dommerne.

Og som DBU Dommer indgår du også i fodboldforbundets strukturerede dommeruddannelse med spændende temakurser, ligesom DBU og lokalunionerne vil udvide aktiviteterne på det sociale område.

Tilbuddet om direkte tilmelding til DBU og lokalunionerne gælder alle landets breddedommere, mens dommerne indrangeret i Superligaen, 1. Division og 2. Division samt kvindernes 3F Liga og 1. Division kan fortsætte på baggrund af de vilkår, der er gældende i de eksisterende aftaler for de pågældende rækker.

Jo hurtigere vi får din tilmelding, des hurtigere kan vi påsætte dig kampene i dette års turneringer.