Præsenter En Del af Noget Større

Ønsker du at gøre opmærksom på dansk fodbolds store betydning for det danske samfund overfor potentielle sponsorer, samarbejdspartnere, spillere, frivillige og andre interessenter? Så kig her.

Formålet med En Del af Noget Større er at sætte fokus på fodboldens store betydning i det danske samfund i sin helhed. Den store forskel, som den enkelte fodboldklub gør i og for lokalsamfundet og for den enkelte spiller. 

De mange gode historier fra dagligdagen i fodboldklubberne skal være med til at tiltrække nye sponsorer, nye samarbejdspartnere og nye medlemmer til den lokale klub, som du måske er en del af. 

De positive historier kan skabe ny opmærksomhed og interesse om klubben - hvilket vi håber at kunne hjælpe med. 

Derfor har vi udarbejdet forskellige præsentationer, som du kan tage udgangspunkt i, når du videreformidler budskabet om, at dansk fodbold er En Del af Noget Større - at din klub er En Del af Noget Større. 

Skabeloner til præsentationer:
Indsæt eget klublogo, lokale eksempler og historier og egne billeder og slet eller tilføj mere eller mindre relevante slides i forhold til præsentationens behov. 

Her finder du en flyer, som du kan få trykt eller printe og bruge til at forklare, hvorfor din klub er En Del af Noget Større til klubbens ledere, frivillige og ambassadører. 

Du er meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder, hvis du har ønsker eller kommentarer til ovenstående indhold. Af: Maria Bach -

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første