FC Prostata kommunalt og regionalt

fodbolde
FC Prostata giver allerede nu mange prostatakræftpatienter mulighed for at holde sig fysisk aktive sammen med ligesindede. Men for at endnu flere mænd kan spille med i FC Prostata, er det afgørende med kommunal og regional opbakning.

Hold, spillere og trænere har brug for jeres sundhedsfaglige ekspertise og hjælp til at blive opmærksomme på de lokale FC prostata-hold. Findes der allerede et hold lokalt, er det altså vigtigt, at mændene får øjnene op for den unikke mulighed for at styrke både fysik og psyke sammen med andre i samme situation. Og det kan I hjælpe dem med ved at give relevante informationer.

Forskningen viser, at mændenes fysik bliver styrket i form motionsfodbold, og det kan modvirke bivirkninger fra cancerbehandlingen, fx overvægt og diabetes. Dertil kommer en styrket livskvalitet for mændene, som de finder fx i fællesskabet med de øvrige holdspillere. Hvis I overvejer at afsøge muligheden for at lave et lokalt hold, kræver det kun få ressourcer at få holdet i gang.

Få flere informationer hos Christian Døsing Sørensen i Komiteen for sundhedsoplysning på cds@sundkom.dk eller 22 30 32 30.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første