Nedrykningsspil fra Danmarksserien

1. Danmarksserien afvikler ekstraordinære nedrykningskampe onsdag den 21. juni kl. 19.00, 

2. Følgende scenarier er gældende:
- Hvis nedrykkerne fra 3. division er tre hold øst for Storebælt mens de tre oprykkere fra oprykningsspillet er tre hold fra vest, så skal der øst for Storebælt findes i alt syv nedrykkere. Dette sker ved at nr. 6, 7 og 8 fra hver af de to kvalifikationspuljer i øst rykker ned, mens nr. 5 i de to kvalifikationspuljer i øst mødes i en kamp på neutral bane, hvor vinderen forbliver i Herre-DS. Vest for Storebælt vil der være en nedrykker, som findes ved at nr. 8 i de to kvalifikationspuljer fra vest mødes i en kamp på neutral bane, og vinderen forbliver i Herre-DS.

- Hvis nedrykkerne fra 3. division er tre hold fra øst for Storebælt mens oprykkerne fra oprykningsspillet er to hold fra vest og et hold fra øst, så skal der øst for Storebælt findes i alt seks nedrykkere. Dette sker ved at nr. 6, 7 og 8 i hver af de to kvalifikationspuljer fra øst rykker ned i de lokale serier. Vest fra Storebælt vil der være to nedrykkere, dette ved at nr. 8 i hver af de to kvalifikationspuljer fra vest rykker ned i de lokale serier.

- Hvis nedrykkerne fra 3. division er tre hold øst for Storebælt mens oprykkerne fra oprykningsspillet er et hold fra vest og to hold fra øst, så skal der øst for Storebælt findes i alt fem nedrykkere. Dette sker ved at nr. 7 og 8 fra hver af de to kvalifikationspuljer fra øst rykker ned, mens nr. 6 i de to kvalifikationspuljer fra øst mødes i en kamp på neutral bane, hvor vinderen forbliver i Herre-DS. Vest for Storebælt vil der være tre nedrykkere, som findes ved at nr. 8 i de to kvalifikationspuljer fra vest rykker ned, mens nr. 7 i de to kvalifikationspuljer fra vest mødes i en kamp på neutral bane, og vinderen forbliver i Herre-DS.

- Hvis nedrykkere fra 3. division er tre hold øst for Storebælt mens oprykkerne fra oprykningsspillet er nul hold fra vest og tre hold fra øst, så rykker nr. 7 og 8 fra hver af de 4 puljer i Herre-DS ned i de lokale serier.

- Hvis nedrykkerne fra 3. division er to hold øst for Storebælt og et hold vest for Storebælt mens oprykkerne fra oprykningsspillet er tre hold fra vest, så skal der øst for Storebælt findes i alt seks nedrykkere. Dette sker ved at nr. 6, 7 og 8 i hver af de to kvalifikationspuljer fra øst rykker ned i de lokale serier. Vest fra Storebælt vil der være to nedrykkere, dette ved at nr. 8 i hver af de to kvalifikationspuljer fra vest rykker ned i de lokale serier.

- Hvis nedrykkerne fra 3. division er to hold øst for Storebælt og et hold vest for Storebælt mens oprykkerne fra oprykningsspillet er to hold fra vest og et hold fra øst, så skal der øst for Storebælt findes i alt fem nedrykkere. Dette sker ved at nr. 7 og 8 fra hver af de to kvalifikationspuljer fra øst rykker ned, mens nr. 6 i de to kvalifikationspuljer fra øst mødes i en kamp på neutral bane, hvor vinderen forbliver i Herre-DS. Vest for Storebælt vil der være tre nedrykkere, som findes ved at nr. 8 i de to kvalifikationspuljer fra vest rykker ned, mens nr. 7 i de to kvalifikationspuljer fra vest mødes i en kamp på neutral bane, og vinderen forbliver i Herre-DS.

- Hvis nedrykkerne fra 3. division er to hold øst for Storebælt og et hold vest for Storebælt, mens oprykkerne fra oprykningsspillet er et hold fra vest og to hold fra øst, så rykker nr. 7 og 8 fra hver af de 4 puljer i Herre-DS ned i de lokale serier.

- Hvis nedrykkerne fra 3. division er to hold øst for Storebælt og et hold vest for Storebælt, mens oprykkerne fra oprykningsspillet er nul hold fra vest og tre hold fra øst, så skal der vest for Storebælt findes i alt fem nedrykkere. Dette sker ved at nr. 7 og 8 fra hver af de to kvalifikationspuljer fra vest rykker ned, mens nr. 6 i de to kvalifikationspuljer fra vest mødes i en kamp på neutral bane, hvor vinderen forbliver i Herre-DS. Øst for Storebælt vil der være tre nedrykkere, som findes ved at nr. 8 i de to kvalifikationspuljer fra øst rykker ned, mens nr. 7 i de to kvalifikationspuljer fra øst mødes i en kamp på neutral bane, og vinderen forbliver i Herre-DS.

- Såfremt nedrykningen fra 3. division er fordelt med tre hold fra vest og nul hold fra øst, eller to hold fra vest og et hold fra øst er ovenstående antal nedrykkere er omvendt gældende for de modsatte puljer.

3. Ender kampen uafgjort, spilles der omspil i 2x15 minutter, og er kampen fortsat uafgjort, tildeles der hvert hold fem straffespark, som skal sparkes af 5 forskellige spillere. Dommeren foretager lodtrækning, og anføreren, fra det hold der vinder lodtrækningen, vælger, om holdet vil sparke først eller sidst. Straffesparkene udføres skiftevis af en spiller fra hvert hold. Det hold, der herefter har scoret flest mål, er vinder. Er kampen stadig uafgjort, fortsættes med ét straffespark til hvert hold, stadig med nye spillere, indtil en vinder er fundet. Er stillingen stadig uafgjort, når alle spillere har sparket straffespark, begyndes forfra, stadig med ét straffespark til hvert hold af gangen. Alle straffespark skal skydes mod samme mål.

4. Kampene afvikles propositionerne for Danmarksserien.

5. Eventuel uafsonet karantæne medtages fra den ordinære turnering.

6. DBU udpeger dommer og linjedommere. Udgiften til dommer og linjedommere deles ligeligt mellem de to klubber.

7. DBU yder dækning af 2/3 af holdenes teoretiske rejseudgift beregnet efter DBUs satser i ”Regulativ for Befordringsgodtgørelse”.

8. De to klubber medbringer selv bolde til opvarmning, og førstnævnte klub sørger for kampbold.