Bliv Fodbold Fitness klub

Er din fodboldklub interesseret i at tiltrække flere voksne medlemmer?
Så er Fodbold Fitness måske noget for jer!

Fodbold Fitness er et landsdækkende koncept, der skal udvikles i og tilpasses den enkelte fodboldklub. Det betyder, at de overordnede rammer er fastsat i et forsøg på at hjælpe klubberne på vej – men at den praktiske gennemførsel er fleksibel og kan variere fra klub til klub.

Nogle klubber vil måske fokusere på studerende, andre vil forsøge at tiltrække tidligere spillere, mens nogle klubber vil forsøge at samarbejde med kommunen om udsatte målgrupper.

Mulighederne og målgrupperne er mange, og både lokalunion og DBU Fodbold Fitness er klar til at hjælpe jer i gang.

Hvad skal der til?
Som fodboldklub har I allerede de faciliteter, Fodbold Fitness kræver: fodboldbaner, omklædningsrum og materialer.

Første skridt for en kommende Fodbold Fitness-klub er at udarbejde en forventningsaftale med en Fodbold Fitness-konsulent. Forventningsaftalen skal danne grundlaget for at skabe et så gennemarbejdet tilbud til brugerne som muligt og indeholder overvejelser omkring: formål, kontaktperson, organisering, målgrupper, markedsføring og kommunalt samarbejde.

Alle Fodbold Fitness-klubber skal have en kontaktperson, der kommer til at spille en vigtig rolle for konceptets gennemførsel. Kontaktpersonen er ansvarlig for Fodbold Fitness-aktiviteter samt kontakt til lokalunionen.

Værd at overveje
For en kommende Fodbold Fitness klub er det værd at gøre sig nogle overvejelser, der kan være med til at sikre, at konceptet bliver en succes.

Først og fremmest er det oplagt at gøre sig nogle tanker omkring, hvorfor klubben vælger at starte Fodbold Fitness – og hvad målsætningerne er.

Dernæst er det afgørende, at der bliver gjort overvejelser omkring oplagte målgrupper i lokalmiljøet. Hvem er det, klubben skal satse på at udbyde Fodbold Fitness til? Er det større virksomheder, studerende, tidligere spillere, fodboldforældre, mødre – eller helt andre målgrupper?

Interesseret klub?
Hvis din klub er interesseret i at udbyde Fodbold Fitness eller blot ønsker at høre mere, så hold dig ikke tilbage med at kontakte en af vores konsulenter. Find kontaktoplysninger her

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første