Propositioner for M +32-DM

Propositioner for M +32

 

1 DBU afvikler, umiddelbart efter afslutningen af de lokale turneringer, en turnering med henblik på kåring af en dansk mester indenfor M +32.


2

Hver lokalunion forpligter sig til at finde frem til en lokal vinder i M +32-rækken i tide, således at denne kan deltage i de afsluttende kampe på det af DBU fastlagte tidspunkt. Disse kamptidspunkter skal fastlægges af DBU før lokalunionens turneringsplanlægning for den kommende sæson starter.

 

 

3

De deltagende spillere skal på spilletidspunktet være fyldt 32 år, dog er der tilladt at benytte op til to spillere, der på spilletidspunktet skal være fyldt 30 år..


4

Årets turnering afvikles således med forbehold for ændringer:

Vest
Lørdag den 21. oktober 2017 kl. 13.00
DBU Fyn - DBU Jylland

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 13.00
DBU Jylland - DBU Fyn

Øst:
Lørdag den 21. oktober 2017 kl. 13.00
DBU København - DBU Bornholm
DBU Sjælland - DBU Lolland-Falster

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 13.00
Vinder DBU København/DBU Bornholm  - Vinder DBU Sjælland/DBU Lolland-Falster

Finale:
Lørdag den 4. november 2017 kl. 13.00
Vinder Øst  - Vinder Vest (skal afvikles på en indhegnet bane)


Såfremt klubberne er enige, så kan kampene flyttes til et andet spilletidspunkt.


5 De 6 lokale vindere er forpligtet til at deltage. Eventuelle afbud eller udeblivelser straffes med en af DBU nærmere fastsat bøde pr. kamp, der tilfalder DBU. Skulle sådanne tilfælde opstå, kan der ikke deltage et andet hold fra den pågældende lokalunion.


6 Mesterskabet afvikles med de seks hold, fordelt geografisk i to puljer. I Vest spiller DBU Fyn og DBU Jylland ude og hjemme mod hinanden om en plads i finalen. I Øst spiller DBU Bornholm, DBU København, DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland to semifinaler (én kamp) og herefter de to vindere én kamp om en plads i DM-finalen. Kampene placeres efter lodtrækning, dog kan DBU Bornholm og DBU Lolland-Falster ikke mødes i semifinalen.


7 Til alle kampe påsætter hjemmeholdets lokalunion/dommerklub en dommertrio, som honoreres efter gældende aftale for old boys kampe.


8 DBU uddeler en vandrepokal til den vindende klub samt medaljer til de enkelte spillere på de to finalehold.


9 De deltagende klubber betaler selv rejseudgifter i de indledende kampe, medens der i finalen laves en fordeling på 50% af overskud/underskud mellem de to involverede klubber.
DBU yder rejsetilskud til rejser over Storebælt, Kattegat eller Langelandsbæltet på kr. 1.940,- pr. rejse samt 2/3 af udgifterne ved rejser for 17 personer fra Bornholm til København og fra København til Bornholm, dog max. kr. 10.574,-


10

Vest:
Hvis de to hold efter afslutningen af de to kampe har scoret samme antal mål, er vinderen det hold, som har scoret flest mål på udebane. Står holdene stadig lige, forlænges den anden kamp med 2x10 minutters omspil. Ender omspillet uafgjort efter scoring, er udebaneholdet vinder af semifinalen. Ender omspillet uden scoring, tildeles der hvert hold 5 straffespark, som skal sparkes af 5 forskellige spillere. Dommeren foretager lodtrækning, og anføreren, fra det hold der vinder lodtrækningen, vælger, om holdet vil sparke først eller sidst. Straffesparkene udføres skiftevis af en spiller fra hvert hold. Det hold, der herefter har scoret flest mål, er vinder. Er kampen stadig uafgjort, fortsættes med ét straffespark til hvert hold, stadig med nye spillere, indtil en vinder er fundet. Er stillingen stadig uafgjort, når alle spillere har sparket straffespark, begyndes forfra, stadig med ét straffespark til hvert hold af gangen. Alle straffespark skal skydes mod samme mål.

Øst / Finalen:
Ender kampene uafgjort, spilles der omspil i 2x10 minutter, og er en kamp fortsat uafgjort, tildeles der hvert hold 5 straffespark, som skal sparkes af 5 forskellige spillere. Dommeren foretager lodtrækning, og anføreren, fra det hold der vinder lodtrækningen, vælger, om holdet vil sparke først eller sidst. Straffesparkene udføres skiftevis af en spiller fra hvert hold. Det hold, der herefter har scoret flest mål, er vinder. Er kampen stadig uafgjort, fortsættes med ét straffespark til hvert hold, stadig med nye spillere, indtil en vinder er fundet. Er stillingen stadig uafgjort, når alle spillere har sparket straffespark, begyndes forfra, stadig med ét straffespark til hvert hold af gangen. Alle straffespark skal skydes mod samme mål.


11 Der spilles med fri udskiftning, men ikke med tidsbegrænset udvisning og advarsler indberettes ikke. Spilletiden er 2 x 35 minutter.


12 Eventuelle tvivlstilfælde afgøres af Fodboldens disciplinærinstans.