Trænerlitteratur

2018-10-12_14h30_22.png

DBU Børnetræning - Øvelseskatalog til alderssvarende børnetræning

DBU er klar med et nyt øvelseskatalog til fodboldklubber og børnetrænere med alderssvarende børnetræning. Kataloget henvender sig både til den rutinerede og urutinerede børnetræner.

Omkring 140.000 børn under 13 år spiller fodbold i Danmark. Alle disse børn har krav på en god og inspirerende træning, der sikrer en optimal udvikling af det enkelte barn. Derfor udgiver DBU nu et øvelseskatalog, der er baseret på 'DBUs Holdninger og handlinger' samt den nyeste viden om målrettet og alderssvarende børnetræning. Kataloget giver inspiration til træning af børn i alderen 5-12 årige. Dette udelukker dog ikke, at øvelserne kan benyttes af trænere, der arbejder med andre aldersgrupper.

Øvelserne i kataloget er beskrevet i et lettilgængeligt sprog og har illustrationer der viser opstilling af øvelserne samt spillernes bevægelser. Der er samlet set 120 forskellige træningsøvelser i kataloget, der hver især skal være med til at træne børnenes motorik, koordination og tekniske færdigheder.

Øvelseskataloget vil med din hjælp som træner bringe elementer som glæde, tryghed og tilknytning samt ikke mindst variation, planlægning og organisation ind i den daglige træning af børnene.

HENT HELE MANUALEN SOM PDF

Aldersrelateret Træning 1 – forsvarlig og målrettet træning af børn og unge
Aldersrelateret træning 1 giver et samlet bud på, hvordan trænere, ledere og forældre kan gøre det endnu bedre for børn og unge i alderen 5 til 14 år at spille fodbold i Danmark.
85,00 kr. pr. stk.

Rabatpris ved køb over:
5 stk. - 80,00 kr. pr. stk.
10 stk. - 75,00 kr. pr. stk.
15 stk. - 70,00 kr. pr. stk.
20 stk. - 65,00 kr. pr. stk.
25 stk. - 60,00 kr. pr. stk.

Aldersrelateret Træning 2 - målrettet træning af eliteungdomsspillere

Aldersrelateret Træning 2 henvender sig til de trænere, der arbejde med de bedste spillere i alderen 14 - 21 år.

Der findes mange veje til fodbold. Aldersrelateret Træning 2 tager udgangspunkt i den vej, DBU har valgt til udvikling af de største talenter - på vej mod den absolutte top.

Du finder mange interessante kapitler i bogen, bl.a.:

Læring og undervisning, fysisk træning, kost, mental træning, det udviklende talentmiljø samt uddannelse og karriereplanlægning.

Bogen er bevidst ikke fyldt med øvelser. Ganske vist er der undervejs eksempler på øvelser til visse temaer, men vil du have flere øvelser henviser vi til DBUs øvelsesdatabase

85,00 kr. pr. stk.

Rabatpris ved køb over:
5 stk. - 80,00 kr. pr. stk.
10 stk. - 75,00 kr. pr. stk.
15 stk. - 70,00 kr. pr. stk.
20 stk. - 65,00 kr. pr. stk.
25 stk. - 60,00 kr. pr. stk.

KLIK HER FOR AT HENTE BOGEN SOM PDF

Ungdomstræning - Det handler også om andet end fodbold

Denne bog giver et samlet bud på hvordan vi skaber det rette fodboldmiljø for breddeungdomsspillere.

Bogen beskriver unges livsstrategier, krav til den gode ungdomstræner samt et konkret bud på hvordan det udviklende fodboldmiljø skal indrettes i klubben. Bogen afsluttes af tre fodboldfaglige kapitler med fokus på den tekniske, taktiske og fysiske træning tilpasset målgruppens behov. Den kan med fordel læses af både ungdomstræneren, ungdomsformanden, holdlederen mv.

HENT MANUALEN SOM PDF HER

Den Røde Tråd
DBUs spillerudviklingsmodel fra U15 - A-landshold

I 2006 valgte DBUs landstrænergruppe at udarbejde en strategi for udvikling af spillere og spillestil. Det har vi holdt fast i lige siden. Vi har i 2014 revideret materialet, som er blevet endnu skarpere på flere fronter.

HENT MANUALEN SOM PDF HER

Talentmanual

Manualen giver et samlet overblik over hvem, hvordan og hvad der arbejdes med i DBUs talentudvikling for de yngste spillere både på DBUs talentcentre og landshold.

Bogen indeholder beskrivelse af de primære øvelser der anvendes på DBUs talentcentre.

150,00 kr. pr. stk.
 
Rabatpris ved køb over: 
5 stk. - 140,00 kr. pr. stk.
10 stk. - 130,00 kr. pr. stk.
15 stk. - 120,00 kr. pr. stk.
20 stk. - 110,00 kr. pr. stk.
25 stk. - 100 kr. pr. stk. 

HENT MANUALEN SOM PDF HER