FAQ

Se svarene på nogle af dine spørgsmål om Dommercampen her.Q: Hvordan kommer jeg til Storvorde? 
A: Der er masser af muligheder for at komme til Nordjylland/Storvorde med offentlig transport. I afsnittet ”Hvordan kommer jeg til…” har vi beskrevet detaljeret, hvilken transport du kan benytte, alt efter hvor i landet du bor.
 
Q: Vil min klub betale for mig? 
A:
I mange tilfælde kan man få sin deltagelse betalt af sin lokale klub. Alle klubber har interesse i at få dommere tilknyttet deres egen klub og oftest kan de få refunderet dit kursusgebyr hos kommunen.
  
Q: Hvordan forgår eksamen? 
A:
Eksamen foregår online, hvor du skal svare på 40 spørgsmål, som tager udgangspunkt i den teoriundervisning, du har modtaget på Dommercampen. Bagefter er der DBU Instruktører til stede, som gennemgår din besvarelse med dig.
 
Q: Hvordan kommer jeg i gang med at dømme fodboldkampe? 
A:
Når du har bestået dommereksamen og fået dit dommerkort, så er du klar til at dømme for din lokalunion. Når du er blevet registret her, vil du stille og roligt blive sluset ud i dommergerningen. De første par gange du er ude, får du tilknyttet en erfaren dommer, som vejleder og støtte for dig.
 
Q: Hvor stor løn får man som dommer? 
A:
Som dommer bliver du afregnet pr. kamp, du dømmer. I denne oversigt kan du præcist se, hvor meget du får for forskellige kampe. Udover honoraret udbetales der kørselsgodtgørelse med statens takst.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første