FAQ

Se svarene på nogle af dine spørgsmål om Dommercampen her.Q: Hvordan kommer jeg til Storvorde? 
A: Der er masser af muligheder for at komme til Nordjylland/Storvorde med offentlig transport. I afsnittet ”Hvordan kommer jeg til...” har vi beskrevet detaljeret, hvilken transport du kan benytte, alt efter hvor i landet du bor.
 
Q: Vil min klub betale for mig? 
A:
I mange tilfælde kan man få sin deltagelse betalt af sin lokale klub. Alle klubber har interesse i at få dommere tilknyttet deres egen klub og oftest kan de få refunderet dit kursusgebyr hos kommunen.
  
Q: Hvordan forgår eksamen? 
A:
Eksamen foregår online, hvor du skal svare på 40 spørgsmål, som tager udgangspunkt i den teoriundervisning, du har modtaget på Dommercampen. Bagefter er der DBU Instruktører til stede, som gennemgår din besvarelse med dig.
 
Q: Hvordan kommer jeg i gang med at dømme fodboldkampe? 
A:
Når du har bestået dommereksamen, er du klar til at dømme for din lokalunion. Når du er blevet registret her, vil du stille og roligt blive sluset ud i dommergerningen. De første par gange du er ude, får du tilknyttet en erfaren dommer, som vejleder og støtte for dig.
 
Q: Hvor stor løn får man som dommer? 
A:
Som dommer bliver du afregnet pr. kamp, du dømmer. I denne oversigt kan du præcist se, hvor meget du får for forskellige kampe. Udover honoraret udbetales der kørselsgodtgørelse med statens takst.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første