Personprofil

Alle er unikke! Således også deres Insights Discovery personprofil.

Insights®-modellen anerkender og tager udgangspunkt i det faktum, at alle mennesker er unikke. Hvert enkelt menneske har således deres egne og unikke præferencer, arbejdsstile, behov, kommunikationsmønstre, styrker, svagheder mm.Insights® Discovery Personprofilen

  • er et ca. 25 sider langt udviklingsværktøj, som kan bidrage til udvikling af og indsigt i det enkelte menneske og team i organisationen.
  • har vist sig at være en af de mest nøjagtige og dynamiske personprofiler i verden, hvilket også understøttes af det PhD-projekt, som Insights Learning & Development Ltd. i Skotland har udarbejdet i samarbejde med University of Westminister i London, England.
  • giver derfor den bedst mulige hjælp til mennesker i deres forsøg på at opdage, udvikle og udnytte deres fulde potentiale, så de bliver mere effektive privat såvel som professionelt.

For at kunne lave en Insights® Discovery Personprofil skal hver deltager udfylde et 25 punkters vurderingsskema over internettet. Under hvert punkt skal deltageren vurdere, i hvilken grad han relaterer sig til fire ordpar. Ud fra dette får hver enkel deltager en helt unik Insights® Discovery Personprofil.


Personprofilens indhold

Profilen giver et overblik over din personlige stil og din interaktion med andre, ligesom den beskriver din proces i forhold til at tage beslutninger. Profilen beskriver dine styrker og svagheder og den konkluderer, hvilken kommunikationsform, der fungerer bedst i forhold til dig og hvilke barrierer, der kan hindre en effektiv kommunikation.

Derudover tager den stilling til din rolle i et team, ligesom den kommer med forslag til, hvordan du kan kommunikere med din modsætning. Profilen lægger op til, hvordan du kan udvikle dig personligt og skabe de bedste arbejdsbetingelser for dig selv. Profilen er et vigtigt arbejdsredskab i forhold til at vurdere sig selv i forhold til andre og skabe de bedste muligheder for optimal kommunikation og arbejdsform.


 


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første