Præsentation af Insights

Personlig Effektivitet er kernen i DBUs lederuddannelse. Kurset giver en underholdende og engagerende introduktion til Insights-systemet.

 

Via kurset får deltagerne en ramme for og et fælles sprog til at forstå sig selv og andre – en viden, som de øjeblikkeligt kan bruge i praksis.
Kurset benytter sig af Insights Discovery, som er et udviklingsværktøj med basis i en personprofilbeskrivelse. 

Denne personprofil danner udgangspunkt for en vurdering af målrettet kommunikation, samarbejdsformer, arbejdsopgaver og meget mere.

Kurset bruger hver deltagers Insights Discovery Personprofil samt de fire Insights farveenergier til at udforske den enkle model:

Kurset dækker en række emner, bl.a. perceptionens kraft, de fire farveenergier, Jungs præferencer, Insights’ otte grundtyper og 72 undertyper, Insights Discovery Profilen, identificering af andres stil, tilpasning og kommunikation og veje til succes.

Kort sagt

  • Underholdende og fascinerende introduktion til Insights-systemet som er let at huske, og som tager udgangspunkt i Discovery Profilen og de fire farveenergier
  • Interaktiv tilgang som involverer deltagerne og tager hensyn til deltagernes forskellige indlæringsvaner
  • Kurset skaber et fælles sprog som er let at huske og forstå, så deltagerne kan diskutere personlighed og præferencer på en positiv måde
  • Kurset gør deltagerne i stand til øjeblikkeligt at forbedre deres menneskelige relationer
  • Kurset har en varighed på 5 timer

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første