Klubfoldere

- bestil gratis foldere til jeres klubNr.
Titel Pris


FPT
Fair Play - For fodboldspillere og deres forældre

DBU FairPlay har udgivet denne folder til inspiration for børn og deres forældre. Den er ganske gratis, og kan rekvireres alene eller sammen med øvrigt materiale.

Klik på billedet for at hente folderen i pdf-format.

Gratis!
SEJR
Sejr for enhver pris? -eller...?

DBU og lokalunionerne støtter den gode adfærd og tone på og udenfor fodboldbanerne, så både spillere, dommere, trænere og tilskuere får en god fodboldoplevelse.

Derfor har DBU og lokalunionerne spurgt hver gruppe, hvad de ønsker af de andre grupper for at skabe en god fodboldkamp for alle og samlet de bedste råd og ønsker i denne folder.

Vi håber, at folderen kan være med til at fremme dialogen på området. Med en fælles indsats og forståelse skaber vi de bedste rammer for gode kampafviklinger til gode for alle parter.

Klik på billedet for at hente folderen i pdf-format.

Gratis!
RGK Forældrekort

DBU FairPlay har udviklet en minifolder, udformet som et gult kort på forsiden og et rødt på bagsiden. Slå man op i folderen findes de 10 forældrebud.

Hensigten er at kunne uddele minifolderen til de mange forældre der overværer deres børn spille fodboldkamp uge efter uge. Den er et forsøg på at få skabt opmærksomhed blandt forældre omkring opførsel og fair play i forbindelse med kampene for de yngste spillere.

Den er ganske gratis, og kan rekvireres alene eller sammen med øvrigt materiale.

Klik på billedet for at hente folderen i pdf-format.
Gratis!