Litteratur og materialer

- Find litteratur og materialer, som kan bruges i klubberne, på træningsbanerne og til kamp

DBU tilbyder et bredt udvalg af bøger, foldere, DVD'er og andre materialer, som du kan bestille via DBU's webshop.

Nogle bøger og hæfter kan du hente i pdf-format. Download fungerer bedst, hvis du bruger browseren Google Chrome.

Find trænerlitteratur

Fra "DBU Børnetræning" til "Spillestil og roller - på DBUs landshold", dækker udvalget af trænerlitteratur over emner som aldersrelateret træning, DBUs spillerudviklingsmodel og forsvarsspil.

Du kan finde hele udvalget af trænerlitteratur her

     

Få gode værktøjer med DBUs trænermaterialer

Om det gælder forberedelse af træning, kampoplæg på taktikmappe eller kampobservation, tilbyder DBU flere værktøjer, som bl.a. har været tiltænkt landstrænerstaben, men som efterfølgende er blevet sat til salg på grund af dets popularitet blandt brugerne på træneruddannelserne. Her kan du også downloade den aktuelle version af Fodboldloven.

Få inspiration
I  uddannelseskataloget  fra DBU og lokalunionerne, kan du finde en samlet oversigt over de inspirations- og uddannelsestilbud, der er på hylderne i år.


Bestil foldere til jeres klub

DBU og lokalunionerne støtter den gode adfærd og tone på og udenfor fodboldbanerne, så både spillere, dommere, trænere og tilskuere får en god fodboldoplevelse.

De fire klubfoldere "Fair Play - For fodboldspillere og deres forældre", "DBUs Holdningshæfte", "Sejr for enhver pris? -eller...?" og "Forældrekort", kan både hentes som pdf-fil og bestilles gratis.

Du kan læse mere om folderne her.

Fodboldens ord

I træneruddannelsen anvender vi mange forskellige fodboldfaglige udtryk. Men hvad mener vi egentlig, når vi siger ”instruktionsmomenter”, ”pumping” eller ”zoneopdækning”? I fodboldordbogen har vi defineret de mange begreber som der findes.

Du kan finde alle fodboldordbogens begreber her.

God arbejdslyst på træningsbanerne

Med venlig hilsen

DBU Træneruddannelse