Spillestil & roller

- på DBUs landshold


Ny DVD på gaden!!

Vi introducerer en ny DVD om landsholdenes spillestil.

At blive bevidst om sin egen spillestil, er et af de emner som vi bruger meget tid på i træneruddannelsen. Hvordan ønsker jeg at spille med mit hold? Hvilket system? Har jeg spillerne til at udfylde rollerne i min foretrukne spillestil?

I forbindelse med projektet ”Holdninger og handlinger”, har landstrænergruppen ønsket at vise handling ved at være idémagere til en DVD, som på en brugervenlig måde synliggør udviklingsmodellen for landsholdene.

DVD’en indeholder to hovedområder. Det ene er ”Spillestil”. Her vil brugeren – med udgangspunkt i værktøjet Spillestilsbolden* - kunne klikke sig frem i de fem hovedområder:

• Forsvarsspil
• Erobringsspil
• Opbygningsspil
• Afslutningsspil
• Omstillinger

Under hver enkelt pind ligger klip fra vores landskampe, hvor speaken forklarer hvad det er vi ønsker at fortælle brugeren i den givne situation.

Det andet hovedområde; ”System og roller” vil synliggøre hvilke krav vi sætter til de forskellige roller, som skal udfyldes i vores valgte 4-3-3 system. Hver enkelt rolle på holdet defineres nærmere, og med klip vises eksempler på hvorledes spillerens færdigheder (teknisk, taktisk, fysisk og mentalt) kommer til udtryk.

DVDen er produceret i samarbejde med Metronome. DVDen er en del af kursusmaterialet på de øvre dele af træneruddannelsen (B2 og op), men kan naturligvis også købes af alle interesserede via vores littteraturliste. Prisen er 125,- kroner inklusiv porto og ekspedition.

Herunder vises et par klip fra DVD’en:

 1. 'Spillestil og roller' (2.4 MB)

 2. 'Spillestil og roller' (3.3 MB)


 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første