Vi søger mediehold

Du kan tilmelde dit hold som medier til B2-træneruddannelser. Læs mere her hvordan - og hør andre medier fortælle om deres oplevelser.

Overvejer du et træningsophold med dine spillere? Nedenfor kan du læse mere om træningsopholdet med DBU´s instruktører – et rigtig godt tilbud for dig og dit hold.  

  • B2-træner uddannelse benytter medier i midtvejsforløbet. Kursisterne arbejder med dit hold i 4 dage, holdet spiller første dag mod et andet hold på nogenlunde samme niveau som dit hold. Herefter træner kursisterne med holdet og sidste dag spiller de igen kamp.
  • T-træneruddannelsen afholdes en gang årligt og her skal vi også bruge medier, men det er kun i 3 dage. Træningsmæssigt er det samme princip som på B2-træneruddannelsen.
  • DBU betaler ophold, forplejning og yder transporttilskud på kr. 1.500,- for 14 spillere og 2 ledere.
  • Medier skal være U14 drenge, der som minimum spiller i række 1, række A eller Mesterrækken, U13 drenge bedste række eller U16 piger bedste række og træneren skal have B-licens..
  • Du skal sende til  sanni@dbu.dk med oplysninger om klub/hold/række og evt. hvilket sted i ønsker at deltage.

Planlæg din trænings lejr i god tid, du har hermed mulighed for at søge ind som medier med dit hold, her er datoer for vinterferien 2018:
 

Sted

Uge 7 eller 8 / Vinterferien

Hold

Ishøj

Uge 7 – 13. til 16. februar 2018

FK Sydsjælland U14 række 1
BK Friheden U14 og Tingsted U15

Hjørring

Uge 8 – 20. til 23. februar 2018

Brønderslev U13 liga 2
1 hold søges samme niveau

Vejen

Uge 7 – 13. til 16. februar 2018

Hobro U13 liga 1 
Tommerup U13

Skive

Uge 7 – 13. til 16. februar 2018

FSH U14 liga 2 
Brabrand IF 


Ishøj 

Uge 8 – 20. til 23. februar 2018

2 hold søges 

Fredericia 

Uge 7 – 13. til 16. februar 2018

Aarup Boldkub U14 mester
Nykøbing FC U14


Her kan du læse om de to københavnske rivaler, der mødte hinanden på træningsbanen som medier for DBU´s uddannelse: 

Københavnerklubberne B93 og BK Skjold er vant til intense naboopgør. I efterårsferien mødte de så hinanden i et direkte opgør på træningsbanen som medier for DBU´s træneruddannelse. En stor oplevelse på alle fronter, fortæller Skjold-træner. Du kan også tilmelde dit hold som medier. Læs mere her.

De fleste hold har arvefjender. Naboklubben, den konstante nemesis, når I mødes på den lokale grønsvær. BK Skjold er ingen undtagelse. Østerbro-klubben har i evigheder krydset klinger med ”storebror” B93 i Fælledparken.

Denne gang var de to rivalers møde dog en overraskelse. Skjold-træner Per Grønne havde meldt sit U14-hold som medier til DBU´s B2-træneruddannelse og foran sig havde holdet dage med fysiske og tekniske træningsøvelser. Men ikke nok med det. For i den anden ende af træningsbanen stod den anden gruppe af medier – og det var ingen ringere end ærkerivalerne fra B93.

De to hold deltog i flere træningssessioner med DBU´s instruktør Finn Petersen bag roret og endte med to træningskampe, som blev tætte opgør med en sejr til hvert af holdene – ligesom naboopgør skal være det.  ’Samstødet’ med ærkerivalerne var bare prikken over i´et på nogle ellers produktive dage i træningstøjet, siger Per Grønne, der er træner for BK Skjolds U14-drenge.

Og det blev en givtig træningstur for drengene fra Skjold BK fortæller deres træner, Per Grønne.

”Vi vidste ikke, at det var B93 – vores storebror – vi skulle stå over for, før vi kom ind på træningsbanen, så det var noget af en overraskelse. Og det gjorde også, at jeg kunne mærke at drengene gav lidt ekstra til træningen, når det nu var ærkerivalerne, de stod over for på træningsbanen,” siger Per Grønne.

”Jeg valgte at tage drengene med på træningsophold i Helsingør, fordi jeg selv har været kursist på B2-uddannelsen og ved, hvor meget det giver både kursisterne og spillerne at træne intensivt sammen over fire dage. Jeg kan tydeligt mærke på drengene, at de har fået meget ud af dagene – både på banen og på det sociale plan. Når man har fire dage sammen, så udvikler man sig virkelig som hold,” fortæller Per Grønne.

Oversigt over tilmeldte mediehold i uge 42 (17. til 20. oktober 2017)

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første