Store Trænerdag 2014Årets Træner 2013 og nuværende U21-landstræner er en af oplægsholderne ved Store Trænerdag 2014. Foto: www.fodboldbilleder.dk


Erfaring, viden og inspiration.

Det er i år 12. gang at DBU Træneruddannelse inviterer alle fodboldtrænere, uanset niveau, til Store Trænerdag Kristi Himmelfartsdag d. 29. maj 2014. En dag, hvor inspiration til den daglige træning er i fokus sammen med videndeling og networking blandt landets mange fodboldtrænere.

Og som de andre år vil dagen have indlæg fra flere store profiler.

Vi har valgt i år at sætte fokus på to områder. Sidste år havde vi fokus på, hvordan vi scorer flere mål - i år sætter vi fokus på skridtet før, dvs. om stadiet før afslutningen finder sted. Vores U21-landstræner, Jess Thorup vil i både oplæg og praktisk træning illustrere processen fra, at vi tænker på at skulle score og til afslutningen finder sted - fra tanke til handling. Og så er vi i år igen heldige at have flere store trænerprofiler med i et panel til at diskutere de seneste trends fra Champions League og det VM, der kommer i juni," lyder det fra DBU's træneruddannelseskonsulent, Peter Rudbæk.
Blandt disse fodboldprofiler er Morten Olsen, Poul Hansen og Per Frimann.
Herudover vil landstræner for kvindelandsholdet Nils Nielsen bidrage med et indlæg om "Teamsammensætning". Han vil give sit bud på, hvordan man som træner sammensætter det optimale hold ud fra spillertyper, roller, positioner og kompetencer.

B-efteruddannelse og C-licenskursus

Store Trænerdag medregnes som efteruddannelse for B-licensindehavere med 6 timer. Desuden indgår den i rækken af kurser under DBU's C-licens, hvor den ligeledes udgør 6 timer.

Tilmelding og program 

Tilmeldingen er allerede åben og det koster 475 kroner at deltage i Store Trænerdag. Deltagerne får en fodboldordbog og en helt ny publikation om landsholdenes spillestil, "Den røde tråd", med hjem.
Der er ikke mulighed for at kombinere dagen med Pokalfinalen i år, da denne spilles allerede d. 15. maj pga. VM. Men hvis du vil kombinere Store Trænerdag med landskamp i Parken dagen før og har brug for overnatning, kan du benytte speciel DBU rabat på Scandic Glostrup.
Du vil få oplyst bookingkode i din kursusbekræftelse.
Læs mere om programmet her

Tilmeld dig Store Trænerdag .

Fakta om Store Trænerdag

  • Landstræner Morten Olsen fik i 2002 idéen til Store Trænerdag.
  • Dagen har siden inspireret superligatrænere, serietrænere, pigetrænere, børnetrænere mv.
  • Dagen afholdes på Brøndby Stadion i Michael Laudrup Loungen og med praktiske øvelser på banen.Video fra sidste års Store Trænerdag

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første