Program 2018


Brøndby Stadion danner nok en gang rammen om den traditionsrige Store Trænerdag, når trænere på alle niveauer og fra alle dele af Fodbolddanmark inviteres til en dag, hvor du kan uddele erfaringer og lade dig inspirere af dine trænerkolleger.   

Kom med på VM-rejsen!

Årets program byder på succesfuld trænertrio, når landstræner Åge Hareide i selskab med assistenttræner, Jon Dahl Tomasson og landsholdets analytiker, Mounir Akhiat, tager de tilstedeværende trænere med på rejsen til VM - både ud fra et fodboldfagligt og trænerstrategisk perspektiv.

Et af nøgleordene for den danske VM-kvalifikation har været et mere direkte spil, omstillinger og et højt genpres. Derfor vil Frank Hjortebjerg allerede om formiddagen starte dagen med praktiske eksempler på omstillinger på træningsbanen i Brøndby. 

BEMÆRK! Store Trænerdag giver 5 point til efteruddannelseskontoen for B- og C licensindehavere. 

Der er plads nok til alle, så tag endelig din trænerkollega under armen. I kan evt. fuldende dagen med en gang bold i Telia Parken, hvor der traditionen tro spilles finalekamp i DBU Pokalen. 
Deltagere som er tilmeldt Store Trænerdag inden d. 26. april vil få adgang til køb af billetter nogle dage før det ordinære billetsalg starter.

Tilmeld dig til Store Trænerdag her.


Tid Program
10.00          
Ankomst og registrering / Lokale ændring: Klub Europa, indgang A (hovedtribunen)
10.30 Velkomst v/ DBU's trænerudviklingschef Peter Rudbæk
10.45 Sådan træner vi omstilling v/Frank Hjortebjerg, Brøndby U17. baggrund og teori
11.30 Praktik med Brøndby U17 holdet
12.45 Frokost - sandwich         
13.30
Vejen til VM v/Åge Hareide, Jon Dahl Tomasson og Mounir Akhiat
15.00 Tak for i dag!
17.00 Evt. Pokalfinale i Parken (billet ikke inkluderet)


Pris: 575,-

DBU Træneruddannelse er arrangør af Store Trænerdag. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte DBU Træneruddannelse, Sanni Lindtofte på tlf. 43 26 22 40 eller
Kit Vagner på tlf. 43 26 22 32 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første