it

IT-tilbud

Fodbold app'en - tættere på banen!

0 anbefalinger
DBU og lokalunionernes fælles app til smartphones og tablets er din genvej til alle danske fodboldkampe - og meget mere. Nu downloadet af over 250.000 brugere!

(hvis du søger i App Store eller Google Play, så er navnet på app'en blot "Fodbold").

Fodbold skal spilles/opleves/ses/leges ude i marken. På banerne, på stadions, på gader, i sandet på stranden, i skolegården, i haller og masser af andre steder. Fælles for disse er at de er væk fra vores normale base. Det betyder også at vores behov for information og kommunikation ændrer sig. Når vi forlader hjemmet, studiet eller arbejdspladsen, bevæger vi os væk fra den bærbare eller stationære PC, og over på vores smartphone!

Med Fodbold app'en har du overblikket over alle danske kampe med dig i lommen - og meget mere!

Indholdsoversigt

Gratis  Abonnement 
Kampprogrammer, stillinger og resultater for ALLE rækker i landet     x
 Nyheder - personlig nyhedsstrøm     x
 Nyhedsnotifikationer     x  
 Værktøjskassen - mulighed for at indberette resultatet for en kamp x  
 Mine hold - genveje til ubegrænset antal favorithold/puljer             x
 Mine hold - ubegrænset antal og typer notifikationer

x

 Spillesteder - se kampe på et anlæg      x  
 Find vej til kampene - kort og rutevejledning  x  
 KampKlar integration - træner, spiller eller forældre      x  
 Elektroniske holdkort  x  
 Kampe nær mig - GPS styret funktion til overblik over kampe i nærheden             x
 Mulighed for at fravælge reklamer   x
 Livescore indberetning x  
 NY! Øvelsesbanken til børnefodbold      x  


App’en er gratis at downloade og langt størsteparten af funktionerne er gratis at benytte (se ovenfor). Ønsker du at gøre brug af ekstra funktionerne, kan du tegne et abonnement, således

1 måned = 7 kroner

3 måneder = 13 kroner

6 måneder = 19 kroner*

*) Kan købes via KlubOffice til reduceret pris - se her

Ved download af app'en får du 60 dages frit abonnement, så du kan se om det er noget for dig.

De midler som genereres via abonnementer bliver i øvrigt ubeskåret brugt til den løbende udvikling af app'en, så vi kan bringe endnu flere nyttige og brugbare funktioner frem til fodboldfamiliens mobile platform.

Også på tablets
Fodbold app'en fint anvendes på Ipads/Android tablets, men den er ikke optimeret til tabletskærmens dimensioner. Husk dog at når du søger efter app'en i f.eks. App Store, så skal du søge efter apps til Iphone og ikke til Ipads.

Mød os på de sociale medier
Vil du være med til at præge udviklingen på app’en eller bare holde dig orienteret om udviklingen generelt, så følg os på de sociale medier.

Vi glæder os over at være en del af mange fodboldglade brugeres mobile hverdag! Må vi også være en del af din?! Scan koderne øverst eller gå direkte i App Store eller Google Play og søg blot efter "Fodbold", som er navnet på app'en.

 

Senest opdateret 04. september 2014, 15:27

Skriv kommentar (Kræver login)

51 Kommentarer:

 • @BBangsgaard,

  Vi kæmper lige nu lidt med apple's betalingsservice, og har meldt fejlen ind til dem. Vi beklager meget at du er rendt ind i dette problem.

  Hvis du logger af og på, så spiller det.

  Du bliver ikke bliver opkrævet for købene i øvrigt.
  11. september 2014, 08:44    
  Heidi Lüthje
 • Hvorfor kan jeg ikke købe app'en??? Den siger at mit abonnement er udløbet - så køber jeg og får denne medling: Der opstod en fejl under reg. af dit køb. prøv venligst igen. og det gør jeg så - og kan under Mine køb - har jeg nu købt den 6 gange!!!!

  OG det virker stadig ikke!!!?? :-(
  10. september 2014, 23:57    
  BBangsgaard
 • Så har jeg fået installeret den igen... enkelt men lige til... der var for lidt plads på telefonen, burde man jo selv have tænkt på...Jeg så også gerne det kom på WP.... men man har jo muligheden for at tage det op på de kommende regionsmøder og derved få presset på, så det kommer. Bare en tanke
  05. september 2014, 10:39    
  Frank Kingo
 • @jan Nielsen, Ja, det er lige omkostningstungt uanset om det er iOS eller Windows Phone. Og det er netop derfor at vi desværre ikke har mulighed for p.t. at udvikle til WP, for det er rigtig dyrt at udvikle native apps og ikke mindst vedligeholde efterfølgende. "De fleste der har Iphone benytter ikke jeres app". Det ved jeg ikke lige hvor du har fra, men det stemmer ikke. Vi har 185.000 iPhone brugere :-)

  @Nabi - jo, det er sådan at tallene er fordelt p.t. Og det ville være dejligt at kunne gøre alle 100% glade og tilfredse, men desværre har vi bare ikke det økonomiske råderum. Forleden dag spurgte en Blackberry-bruger, hvorfor vores app ikke virker på den platform. De har 0,3 procent af de danske brugere....

  Vi må nødvendigvis se på hvordan vi kan hjælpe flest frivillige med de midler vi nu engang har til rådighed. Det kan ikke rigtig være anderledes.

  Men mange tak for jeres indspark alle tre - vi opfatter "savnet" som positivt, og holder naturligvis løbende øje med udviklingen.

  04. september 2014, 23:16    
  Heidi Lüthje
 • Jeg er meget enig med Nabi og Jan. Kan kun opfordre DBU til at "komme ind i kampen". Vi er flere der har Windows telefon, og vi er mange der gerne vil kunne benytte den, i vores virke som trænere (frivillig).
  04. september 2014, 19:55    
  Bent Jørgen Lyngsø Simonsen
Vis alle kommentarer


 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook