Bettina Falk siger farvel til fodbold

Kvindelandsholdets 1-0 nederlag til Ukraine blev Bettina Falks sidste optræden i den rød-hvide spillertrøje. Den 27-årige spiller stopper også i sin klub, Brøndby IF

Bettina Falk ses her i aktion i EM-kvalifikationskampen mod SkotlandLandstræner Kenneth Heiner-Møller har efter nederlaget til Ukraine fået endnu en udfordring på kvindelandsholdet.

Holdets venstre back, 27-årige Bettina Falk, der har været fast kvinde i startopstillingen længe, stopper nu på landsholdet - og med fodbold i det hele taget:

"Jeg har gået og overvejet det længe, og da jeg fik en fuldtidsstilling som idrætskonsulent i Københavns Kommune, blev valget enkelt for mig," siger Bettina Falk, der tidligere har holdt pause fra fodbolden - nemlig efter EM i England i 2005.

Denne gang vender hun formentlig ikke tilbage:

"Det er selvfølgelig mærkeligt at skulle sige farvel til fodbolden, fordi den på mange måder har fyldt det meste af mit liv. Jeg kunne godt forestille mig, at jeg på et tidspunkt starter som frivillig leder eller træner, men lige nu vil jeg koncentrere mig om mit nye arbejde," siger Bettina Falk, der startede fodboldkarrieren i Lillerød, siden tog hun til Hillerød, var en kort periode hos FV København, indtil hun i 2003 skiftede til Brøndby, hvor hun har været lige siden.

På landsholdet har Bettina Falk været med til EM i England i 2005, til VM i Kina i 2007 - mens hun i klubregi har vundet fem danske mesterskaber og to pokaltitler for Brøndby IF. Af: Helle Møller Riis og Lennart Weber/3F - 25. juni 2008, 00:38

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første