Brøndby tog pokaltitlen

De forsvarende pokalmestre og nybagte dansmarksmestre fra Brøndby IF gjorde rent bord tog sin sjette pokaltitel, da de tirsdag eftermiddag vandt 4-0 over BK Skjold på Vejle Stadion.Fuld fortjent vandt Brøndby titlen som årets pokalmestre. Skjold blev aldrig en reel trussel for de danske mestre. Foto: Lennart Weber 


Helt som forventet blev det Brøndby IF, der løb med titlen som årets pokalvindere. De danske mestre fra Vestegnen vandt 4-0 over Skjold - og er dermed for tredie år i træk pokalvindere, og den 6. pokaltitel i alt.

Nanna Christiansen åbnede målfesten, da hun efter 11 minutter scorede på et flot Brøndby-angreb, og der stod i det hele taget Brøndby på det meste i 1. halvleg. Skjold var sjældne gæster foran Stina Lykke i Brøndby-målet, der ikke havde meget at lave i de første 45 minutter.

I den anden ende "vadede" Brøndby i chancer, og Skjold-keeper Cecilie Sørensen kunne i den grad holde varmen. En kombination af gode redninger og uskarpe Brøndby-afslutning gjorde, at kampens andet mål først faldt kort inden pausen.

Her afsluttede Emma Madsen et flot Brøndby-angreb ved at heade bolden ind til 2-0.

Brøndby fortsatte det massive pres mod Skjolds mål i anden halvleg - og selv om Skjold forsøgte sig med nye offensive kræfter som den dygtige kant Fatima El Foul, så kom Østerbro-klubben ikke frem til de store muligheder.

Brøndbys skarphed manglede også og efter godt en times spil skiftede cheftræner Peer Lisdorf ud på de offensive pladser. Ud gik Julie Trustrup Jensen og Lise Munk og ind kom Kristina Kragh og Camilla Kur.

Kur kvitterede for indskiftningen med en hurtig scoring minuttet efter, og fik i det hele taget Brøndbys spil til at flyde bedre. Få minutter efter var Kur igangsætter på det angreb, der endte med en stor chance til Emma Madsen.

Det blev i stedet Camilla Kur - der igen kom på måltavlen til 4-0.

Skjold gjorde det i momenter rigtig godt, og kom i den sidste del af anden halvleg frem til flere muligheder. Gitte Pedersen forsøgte sig udefra, Liv Saxild havde et flot gennembrud og Maria Kramer havde også et flot skud forsøg på mål. Det blev det tætteste, som Skjold kom på en reducering.

Kampen endte 4-0, og fuld fortjent med en sikker Brøndby-sejr. 
 

Af: Helle Møller Riis - 05. juni 2012, 14:26

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første