Hav fodboldtilbud til før-skole-børn

Det er aldrig for tidligt at starte til fodbold. Hvis der er interesse for at tilbyde et fodboldtilbud til 2-4-årige og deres forældre, så er ’Bold og Bevægelse’ det helt rigtige koncept. Bold og Bevægelse har til formål at inspirere til en ny og sjov måde at træne de yngste børn, hvilket træningstilbuddet gør gennem ti legeuniverser, heriblandt Afrikas Safari, en tur i junglen, under vandoverfladen mm. Her stifter børnene og deres forældre bekendtskab med forskellige måder at blive aktiveret motorisk, talrige lege og masser af læring.

Det er vigtigt med et godt første møde i klubben, og her kan konceptet Bold og Bevægelse være et godt sted at starte. Samtidig kan Bold og Bevægelse fungere som rekruttering af trænere, da forældrene indgår som er en stor del af konceptet.

 

Sådan kan I arbejde med at imødekomme anbefalingen:

  • Start med at finde en tovholder, der kan opstarte Bold og Bevægelse. Det kan med fordel være den samme hver gang, så tilbuddet løbende bliver bedre og bedre. De vigtigste kompetencer for tovholderen er pædagogik og evnen til at give børnene og deres forældre en god og tryg start i klubben.
  • Kontakt eventuelt børnehaven og etabler et samarbejde omkring rekruttering til tilbuddet.

 

 

Hør podcasten omkring Bleer, bold og begejstring fra Fodboldmagasinet Øst lige her: