Gaveindsamlinger

KLUBHUS 2020 i Tønder.

I 2020 fylder Tønder SF-Fodbold 100 år, og vi håber at kunne fejre det med første spadestik til et nyt klubhus - ”Klubhus 2020”. Tønder SF-Fodbold blev stiftet den 17. maj 1920 og er en af de få klubber, der kan fejre 100 år lige nøjagtig i år 2020 samtidig med 100 året for Genforeningen Initiativet til ”Klubhus 2020” er skabt af frivillige, et samarbejde i regi af Tønder SF - Fodbold, BankParken og FC Sydvest 05 Tønder. BankParken er hjemstedsbane for FC Sydvest Tønder (TSF-Fodbold, Løgum IF, Bredebro IF, Ballum IF). ”Klubhus 2020” indgår som en naturlig del af den samlede masterplan for udvikling af området. Selvom de fleste af vore aktiviteter foregår udenfor på det grønne græs, er der behov for anvendelige, tidsvarende og præsentable klubhusfaciliteter: • "Klubhus 2020" giver mulighed for at afvikle U-landskampe. • Omklædningsrum til både herrer, damer, børn og unge samt handicappede. • Boldrum, materialerum og vaskerum. • Klubkontor, hvor stævner, fodboldskole og tuneringsplaner planlægges, tilmeldinger registreres, resultater udregnes og hvor medlemmerne kan henvende sig. • Trænerkontoret, hvor trænerne kan planlægge træning, træningslejre m.v. • Indbydende lokaler præmieoverrækkelse, spisning, receptioner og ikke mindst det sociale samvær på tværs af hold og årgange i klubben. Her holdes trænermøde, forældremøder, foredrag, kurser og undervisning i og udenfor sæsonen. ”Klubhus 2020” skal ikke kun være for TSF-Fodbold, BankParken og FC-Sydvest 05 Tønder. Vores nabo BMX-klubben er også tænkt ind som bruger af huset, desuden skoler, gymnasier, og uorganiserede idrætter og motionister. Vi vil i fremtiden fortsætte med at bygge bro og ser muligheder for at skabe endnu mere sammenhæng og indgå i nye relationer og fællesskaber, så flest mulig kan få glæde af ”Klubhus 2020”.

Tønder SF

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk