Gaveindsamlinger

STAVTRUP KULTUR OG IDRÆTSCENTER

Kære Donator, Vi er nu et stort stykke af vejen med at få finansieringen af projektet på plads. Indtil videre har vi nemlig rejst 43 af 56 mio. kr. til byens nye samlingssted. Derfor er tiden nu inde til vi i lokalsamfundet viser viljen, lysten og styrken til i fællesskab at være med til at få økonomien i projektet på helt på plads. Lad os gøre en indsats og sikre Stavtrup kultur og idrætscenter bliver en realitet og får skabt byens nye centrum for sammenhold og fællesskab, herunder klubfaciliter til alle byens sportsgrene. Husk vi har gjort det før til byens fodboldspillernes store fornøjelse – bare se på vores nye kunstgræsanlæg – der også delvist blev finansieret via vores private donationer og erhvervsdonationer. Det er derfor også et meget vigtigt signal udadtil, vi viser både nuværende og kommende større støtter, at vi - borgerne i Stavtrup og omegn - vil det her, og at vi viser vi alle er en del af Stavtrup Kultur- og Idrætscenter. Alle donationer tæller!

Stavtrup IF Fodbold

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk