Thomas Gravesen oldboys

oldboyslandsholdet tog Rekordsejr i flot opvisningsstil

Holdet vandt hele 17-0 mod Kværndrup All Stars under overværelse af godt 750 tilfredse tilskuere på en lun fredag aften.

Aldrig tidligere har Oldboyslandsholdet vundet så stort, som tilfældet blev i årets sidste opvisningskamp. Hele 17-0 blev det til mod Kværndrup All Stars fra Fyn.

Holdet sprudlede af spilleglæde og gav de godt 750 tilskuere en meget fin opvisningskamp og en ordentlig bunke mål, det ene flottere end det andet. Spillerne flyttede sig for hinanden, driblede ”som i gamle dage” og viste gennem hele kampen noget af det flotteste fodboldspil set i mange år. Modstanderholdet kunne bare se til, trods det faktum at de stillede op med hele 20 spillere, der konstant blev skiftet ud og ind. Værterne kunne intet stille op!

Holdets vikarierende anfører Peter Graulund indledte kampen med hele to scoringer inden for de første fem minutter. Det første faldt efter en fin aflevering fra Jacob ”Taz” Sørensen og det andet efter en fin dribletur forbi to-tre måbende Kværndrup-forsvarersspillere. Og så var linjen lagt!

Desværre måtte Graulund lade sig udskifte med en mindre skade godt 10 minutter senere efter en for sen tackling af en Kværndrup-spiller. Andre tog så bare over. Et selvmål gjorde det til 3-0 i det 19. minut, ”Taz” Sørensen til 4-0 i det 25. minut, inden Anders Møller Christensen på et flot hovedstød sluttede halvlegen af med en scoring til pausestilling 5-0.  Og så var modstanderholdet møre!

Hele 12 scoringer fra oldboyslandsholdet blev det til i anden halvleg, inden kampens dommer, den tidligere topdommer Claus Bo Larsen, kunne fløjte kampen af til slutresultatet 17-0, der er rekord i oldboyssammenhæng.

 

Oldboyslandsholdets startopstilling:

Morten Cramer

John Sivebæk - Per Krøldrup - Anders Møller Christensen - Michael Schønberg

Martin Retov - Thomas Kahlenberg - Kasper Risgård

Jacob "Taz" Sørensen - Søren Larsen - Peter Graulund

Udskiftere: Carsten Hemmingsen - Martin Johansen - Kim Christensen - Michael Birkedahl

 

Mål:

0-1: '2 Peter Graulund

0-2: '5 Peter Graulund

0-3: '19 Selvmål

0-4: '25 Jacob "Taz" Sørensen

0-5: '34 Anders Møller Christensen

0-6: '39 Jacob "Taz" Sørensen

0-7: '41 Thomas Kahlenberg

0-8: '45 Carsten Hemmingsen

0-9: '47 Carsten Hemmingsen

0-10: '49 Jacob "Taz" Sørensen

0-11: '52 Martin Retov

0-12: '57 Carsten Hemmingsen

0-13: '60 Søren Larsen

0-14: '61 Kim Christensen

0-15: '63 Kasper Risgård

0-16: '65 Kasper Risgård

0-17: '68 Søren Larsen


Lynscoring og sejr til oldboyslandshold trods flere afbud

Et mål efter 14 sekunder og en smal 2-1 sejr. Trods et noget afbudsramt mandskab til oldboyslandsholdets kamp i Purhus trådte kvalificerede erstatninger til og viste, at også de kan levere i holdets fjerde opvisningskamp i år.

Aldrig så snart havde dommeren fløjtet til start, før bolden lå i nettet bag en måbende Purhus-målmand. 1-2-3, og så blev oldboyslandsholdets venstrekantspiller Jacob ”Taz” Sørensen spillet helt fri, og hans hårde flade skud havnede i netmaskerne til 1-0. Et mål der vel sagtens er rekord i hurtig scoring i oldsboyslandsholdssammenhæng. Nøjagtigt 14 sekunder – heldigvis med de godt 700 tilskuere på plads ”til tiden”. Og så skete der faktisk ikke ret meget mere i første halvleg – lige bortset fra, at det jubilerende serie 3-hold flot bød op til kamp.

Anderledes gang i sagerne kom der i anden halvleg. Først diskede Steffen Rasmussen op med en fin redning på Purhus’ største chance i kampen og senere blev det tilen stor afbrænder af Christian Lundberg i banens anden ende. Midtvejs i halvlegen blev angriber Peter Graulund fældet i det kriminelle felt og klart straffespark til oldboyslandsholdet.

Det eksekverede holdets vikarierende anfører Martin Jørgensen sikkert, og så stod det 2-0. Med fem minutter igen opstod der dog spænding i opgøret, da målmand Steffen Rasmussen og forsvarer Thomas Gaardsøe misforstod hinanden. Ingen tog ansvaret for en ellers ufarlig bold, og så smuttede Purhus-angriberen Frederik Bendsen let imellem dem og trillede bolden i mål til slutstillingen 2-1 til stor jubel for hjemmepublikummet.

Oldboyslandsholdets næste - og sidste - opvisningskamp i 2019 spilles fredag den 30. august i Kværndrup på Fyn.

 

Oldboyslandsholdets startopstilling:

Steffen Rasmussen

John Sivebæk - Anders Møller Christensen - Michael Gravgaard - Hans Henrik Andreasen

Thomas Gaardsøe - Martin Jørgensen - Christian Duus

Jacob "Taz" Sørensen - Peter Graulund - Thomas Frandsen

Udskiftere: Christian Lundberg - Rene O. Hansen

 

Mål:

0-1: '1 Jacob "Taz" Sørensen

0-2: '53 Martin Jørgensen

1-2: '64 Frederik Bennedsen


Oldboyslandsholdet pillede glansen af guldhold

AaB's danmarksmestre fra 1995 kunne ikke stille noget op mod det velspillende oldboyslandshold, som dominerede kampen, der var arrangeret i forbindelse med Nibe Boldklubs 100 års jubilæum, fra start til slut og derfor også fortjent vandt 6-0 efter en opvisning i offensiv fodbold.

Desværre var vejrguderne ikke med arrangørerne. I timerne op til kampstart havde regnen silet ned, men heldigvis stoppede uvejret i det minut, kampens dommer fløjtede til start – efter et kvarters udsættelse. Og de godt 650 tilskuere, der havde trodset regnen, fik da også en ganske fin opvisningskamp – især iscenesat af et særdeles veloplagt oldboyslandshold, der blandt andet inkluderede to debutanter, nemlig målmanden Jesper Christiansen og midtbanespilleren Thomas Augustinussen. Begge med flotte præstationer, hvor man specielt bemærkede Jesper Christiansens adskillige fornemme redninger imod slutningen af opgøret. Ikke mindst hans fine præstation var medvirkende årsag til, at AaB’s angribere, der talte så prominente spillere som Allan Gaarde og Calle Facius, ikke fik scoret. Det blev fulgt op af Peter Graulund og Chris Sørensen, der scorede to mål hver, mens en AaB'er lavede selvmål, inden Thomas Røll fuldbyrdede oldboyslandsholdets komfortable sejr.

Oldboyslandsholdets næste kamp spilles fredag den 16. august i Purhus ved Randers – og 14 dage senere sluttes sæsonen af med en kamp den 30. august i Kværndrup på Fyn.

 

Oldboyslandsholdets startopstilling:

Jesper Christiansen

John Sivebæk – Per Krøldrup – Martin Albrechtsen – Christian Duus Pedersen

Chris Sørensen - Stig Tøfting – Thomas Augustinussen

Thomas Røll – Peter Graulund – Kaspar Dalgas

Udskiftere: Michael Birkedal – Jeppe Tengbjerg - Rene O.Hansen

 

Mål:

0-1: '5 Peter Graulund

0-2: '20 Selvmål

0-3: '25 Chris Sørensen

0-4: '31 Chris Sørensen

0-5: '50 Peter Graulund

0-6: '61 Thomas Røll


Jørgensen-brødrene brillerede mod barndomsklub

Martin og Mads Jørgensen vendte sammen med oldboyslandsholdet hjem til deres barndomsklub IF Midtdjurs, hvor især Mads Jørgensen spillede en hovedrolle med to mål i 1-3-sejren.

Havde det ikke været for Jørgensen-brødrenes indsats i denne kamp, var det bestemt ikke sikkert, at Oldboyslandsholdet kunne trække sig sejrsrigt ud af dette års anden opvisningskamp. Værterne stillede op med et særdeles godt mandskab, der bestemt bød de forhenværende landsholdsspillere kvalificeret modstand – ikke mindst på grund af deres yngre alder og dermed hurtighed. Især lagde man mærke til hjemmeholdets tre frontangribere, der flere gange kampen igennem gav flere ”grå hår i hovedet” til folkene i landsholdsforsvaret.

Heldigvis stod DBU-mandskabet imod – især godt anført af brødreparret Martin og Mads Jørgensen, der i parentes bemærket har trådt deres fodboldmæssige barndomssko i denne klub. Martin – med de mere end 100 A-landskampe bag sig – med lækre detaljer på midtbanen, og en særdeles målfarlig lillebror, Mads, der med sine to mål i anden halvleg trods alt i sidste ende sikrede Oldboyslandsholdet endnu en sejr.

Oldboyslandsholdet kom foran godt et kvarter inde i første halvleg på et flot langskud af Christoffer Poulsen fra straffesparksfeltets yderkant. Et skud, den ellers udmærkede Djursland-keeper ikke havde en chance for at klare.

I anden halvleg satte landsholdstræner Per Andersen Martins lillebror Mads, der sad på bænken i første halvleg med lidt sygdom i kroppen, ind, og det hjalp på farligheden i landsholdets angreb. Godt halvvejs inde i halvlegen scorede Mads nemlig til 0-2 på en fin frispilning fra Stig Tøfting.

Blot fire minutter senere kom der dog igen spænding om kampens udfald, idet én af værternes bedste – den lille letbenede angriber Arkii Malik – afdriblede et par landsholdsforsvarere og med et flot hårdt skud sendte bolden ind bag Morten Cramer. Men heldigvis stod landsholdet imod – og ”lillebror Mads” kunne kort før slutfløjtet føje endnu en scoring til sin flotte præstation ved at heade bolden i nettet efter et fint indlæg fra venstrekanten.

De godt 1.400 tilskuere fik sig – helt i lighed med de mange andre tidligere modstandere – altså en opvisningskamp med deltagelse af mange tidligere landsholdskæmper, der beredvilligt stiller op til disse kampe – denne gang med noget mere modstand end sædvanligt. Endda med så meget modstand, at det på et tidspunkt midt i anden halvleg blev nødvendigt for kampens dommer at kalde gemytterne til besindighed efter et benspænd på den temperamentsfulde midtbanespiller Thomas Gravesen – heldigvis uden nødvendig brug af hverken gule eller røde kort til nogen af parterne.

Oldboys-landsholdets næste kamp er igen fastlagt i det jyske.  Denne gang fredag d. 14. juni, hvor holdet spiller mod 100 års-jubilarerne fra Nibe Boldklub.

 

Oldboys-landsholdets startopstilling:

Steffen Rasmussen

Søren Colding - Michael Schønberg - Henrik ”Store” Larsen - Hans Henrik Andreasen

Stig Tøfting - Thomas Gravesen - Martin Jørgensen

Jonas Kamper - Peter Graulund - Christoffer Poulsen

Udskiftere: Morten Cramer, Mads Jørgensen, Michael ”Mio” Nielsen

 

Mål:

0-1: '17 Christoffer Poulsen

0-2: '55 Mads Jørgensen

1-2: '60 Arkii Malik

1-3: '62 Mads Jørgensen


Tilskuerrekord skød oldboys-sæsonen i gang

Rekordmange tilskuere overværede oldboys-landsholdets første kamp i år mod den jubilerende klub Hedensted IF.

Godt 2.500 tilskuere var mødt frem på Hedensted Stadion i det østjyske denne solbeskinnede forårsaften for at overvære denne jubilæumskamp. Og de gik ikke forgæves! Ikke alene fik de set en hel del af tidligere tiders landsholdsspillere i aktion, men så sandelig også deres egne helte i en rigtig god kamp, hvor hjemmeholdet især i første halvleg bød landsholdskæmperne kvalificeret modstand.

Kampen startede med et par småchancer til begge hold, uden de to målmænd blev sat på store prøvelser. Efter ca. 10 minutters spil blev oldboys-landsholdets angriber Mads Junker imidlertid fældet i det kriminelle felt, hvilket naturligvis medførte straffespark til oldboyslandsholdet og en planmæssig føring på 1-0. Det var usvigeligt sikkert sat ind af Thomas Gravesen.

Selvom de var bagud, fortsatte det bravt kæmpende og til tider pænt spillende hjemmehold med at tro på, at de kunne være med – og det kunne de! Rasmus Knudsen – hjemmeholdets farlige frontangriber – modtog bolden 10 minutter senere i venstre side, tog en dribletur ind foran, og så smækkede han bolden op i det fjerneste målhjørne til 1-1. Et skud oldboys-landsholdets målmand Peter Skov-Jensen ikke havde en chance for at klare.

 

Anden halvleg blev udslagsgivende

Per Andersen, oldboys-landsholdets træner, må have givet sit hold en mindre opsang i pausen, for det var et meget mere velspillende hold, han fik sendt på banen i anden halvleg. Det var, som om midtbanefolkene Stig Tøfting, Thomas Gravesen, Martin Jørgensen og debuterende Thomas Røll nu rullede sig ud og viste, at de fortsat beherskede at drible forbi en modstander og at spille chanceskabende afleveringer til angriberne. Efter få minutters spil gav det et nyt straffespark til oldboys-landsholdet efter et benspænd på Thomas Gravesen. 2-1-målet blev fint sat ind af Martin Jørgensen. Og blot et par minutter senere kanonerede Hans Henrik Andreasen bolden ind bag en ellers velspillende Hedensted-målmand til yderligere føring på 3-1. Og så var hjemmeholdet knækket, selvom de indimellem fik tilspillet sig et par kontrachancer, hvilket godt fem minutter før slutfløjt medførte, at de fik et korrekt dømt straffespark, da John Sivebæk kom for sent ned i en tackling i det kriminelle felt. Et straffespark, som desværre for hjemmeholdet ikke medførte scoring, idet den debuterende oldboys-landsholdsmålmand Steffen Rasmussen, der var skiftet ind fra anden halvlegs begyndelse, på fornemste vis reddede skuddet helt ude ved den ene målstolpe.

Oldboys-landsholdets sidste mål blev kort før tid sat ind på et fint hovedstød af Jeppe Tengbjerg efter et indlæg fra højre side.

Oldboys-landsholdets næste kamp er også planlagt i det jyske. Denne gang – fredag den 31. maj kl. 18.30 – i det nordjyske på Ryomgård Stadion, hvor modstanderne er et hold fra klubben Midtdjurs IF, hvor Martin Jørgensen oprindeligt er fra.

 

Oldboys-landsholdets startopstilling:

Peter Skov-Jensen

John Sivebæk - Brian Priske - Christian Poulsen - Hans Henrik Andreasen

Stig Tøfting - Thomas Gravesen - Martin Jørgensen,

Kaspar Dalgas - Mads Junker - Peter Graulund

Udskiftere: Steffen Rasmussen, René O. Hansen og Thomas Røll

 

Mål:

0-1: '9 Thomas Gravesen

1-1: '20 Ronnie Knudsen

1-2: '34 Martin Jørgensen

1-3: '42 Hans Henrik Andreasen

1-4: '69 Jeppe Tengbjerg


Oldboys  landsholdet sprudlede i Svendborg – vandt hele 10-0

Den lille lokale klub, STJERNEN i Svendborg fejrede sit 50 års jubilæum med en opvisningskamp mod det danske oldboyslandshold – og måtte se sig besejret hele 10-0 af et veloplagt DBU-hold og et par debutanter.

De ca. 700 tilskuere, der var mødt frem på det lokale stadion fik sig en ordentlig en på opleveren denne fredag aften.

Trods det stormende vejr lykkedes det DBU-drengene ikke alene at score mange mål, men så sandelig også ind imellem at vise, hvordan fodbold kan spilles så det ser let ud. Fint opspil helt nede fra de bageste rækker, op gennem midtbanen – ud på fløjene, og så ind over til angriberne, der gang på gang enten kanonerede bolden mod mål, enten med hovedet eller med fødderne. Og havde det ikke været for en godt spillende Stjernen-målmand, Kenneth ”Nulle” Nielsen (især i første halvleg), ja så var resultatet endt langt større.

Det var ganske vist ikke meget modstand de gamle landsholdsspillere fik i denne kamp, men så kunne DBUfolkene heldigvis diske op med så meget mere af, hvad de kunne – til de mange tilskueres fulde udtrykte tilfredshed. Fem mål i hver halvleg blev det til. Tre sat ind af Peter Graulund, samme antal af Jonas Kamper, to af debutanten Jeppe Curth, et af Martin Jørgensen og endelig det sidste af holdets veteran, Rene O. Hansen på et straffespark.

Oldboys landsholdets engagerede træner Per Andersen takkede efter kampen alle sine spillere og staben omkring holdet for ikke alene en flot indsats i denne kamp, men i det hele taget for et uforglemmeligt forår her i 2018 (3 kampe, 3 sejre og en målscore på hele 23-0) – ligesom han udtrykte håbet om fortsættelse med holdet.

Disse opvisningskampe er af stor værdi, dels for de lidt mindre klubber rundt om i landet, som får mulighed for at opleve ”de tidligere stjerner” live, muligheden for at tjene en skilling på arrangementet, samt til glæde for de ældre DBU-folk (såvel spillere som ledere) for at gensyn med ”gamle dages minder”.

Flot arrangeret hele vejen igennem af den lille klub her, hvor formanden Carsten Thrane efter kampen under den traditionelle spisning holdt en fin takketale til DBU – og hvor DBU-holdets anfører Stig Tøfting på vanlig humoristisk måde, dels sagde tak for kampen, dels ”gav lidt gas” til nogle af sine egne medspillere.

 

Kampfakta:

Tid og sted:  Fredag den 22. juni 2018
Kamp:          Stjernen (Svendborg) – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning:   Stjernen (Svendborg)’s 50 års Jubilæum
Tilskuere:     689
Resultat:       0-10  (0-5)

Målene:        0-1 Peter Graulund (8), 0-2 Jonas Kamper (10), 0-3 Jonas Kamper (12), 0-4 Jeppe Curth (20), 0-5 Peter Graulund (25), 0-6 Peter Graulund (36), 0-7 Jonas Kamper (53), 0-8 Rene O. Hansen (58, str.), 0-9 Martin Jørgensen (60), 0-10 Jeppe Curth (67).

DBUs Holdopstilling:

Morten Cramer – Anders Møller Christensen – Michael Gravgaard – Martin Albrechtsen (debut) – Allan Jepsen – Chris Sørensen – Jonas Kamper – Stig Tøfting – Martin Jørgensen – Peter Graulund – Jeppe Curth (debut)

Udskiftningsspillere, der alle blev indskiftet: Kaspar Dalgas – Rene O. Hansen


We are a very strong team!

Per Andersens tropper viste vejen for de danske drenge i Rusland med mange mål i årets anden opvisningskamp i Hammelev.

Gejst, engagement, viljestyrke, vindermentalitet, spilleglæde og humør var parolen fra holdets særdeles engagerede træner i oplægssnakken til fredagens opvisningskamp. "I har tidligere på diverse landshold vist disse egenskaber – og I gør det fortsat. Giv modstanderholdet og tilskuerne lidt af det samme i dag – så bliver det igen en oplevelse for alle!", lød det blandt andet. Som sagt, så udført.

Da dommeren efter 70 minutters spil på den hårde bane fløjtede kampen af, var stillingen på målregnskabet 8-0 til Oldboyslandsholdet – og de godt 500 tilskuere, havde fået hvad de kom for, nemlig oplevelse og underholdning. Fire mål i første halvleg og det samme antal i anden, sat ind af henholdsvis Peter Graulund med 3 scoringer, 2 hver af Jonas Kamper og Kasper Dalgas og det sidste af kampens midtbanegeneral Chris Sørensen.

Adskillelig flere kunne være gået samme vej, hvis ikke det havde været for en fint spillende Hammelev-målmand Kenth Asmussen, kaldet ”Tigeren”. Uden ham på mål, var kampen endt med tocifret sejr til Oldboyslandsholdet.

Kampen gav desuden debut til to nye på Oldboys landsholdet, nemlig målmanden Lasse Sørensen og forsvarsspilleren Jacob Sørensen, kaldet ”Tazz” (hvorfor vides ikke af denne klummes skribent!). Førstnævnte fik ikke rigtigt vist sine evner, dertil var opgaven for spinkel og let, hvorimod Jacob Sørensen rigtigt fik vist flotte takter, ikke mindst på grund af sit hurtige antrit langs venstre sidelinje og sine fine placeringer, fri til konstant at blive spillet.

Andre markante præstationer sås fra holdets midtbane duo Chris Sørensen og Jonas Kamper, ligesom den lille terrier Peter Graulund oppe foran var en evig trussel foran mål med sine stadige hurtige ryk og kompetente afslutninger. ”We are a very strong team!”, som træner Per Andersen sluttede sin evalueringsnak med spillerne umiddelbart efter kampen.

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 8. juni 2018
Kamp: Hammelev SUF – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning: Hammelev SUF’s 90 års jubilæum
Tilskuere: 502
Resultat: 0-8  (0-4)(0-4)
Målene: 0-1 Jonas Kamper (14), 0-2 Chris Sørensen (19), 0-3 Peter Graulund (30), 0-4 Peter Graulund (32), 0-5 Kasper Dalgas (36), 0-6 Jonas Kamper (41), 0-7 Kasper Dalgas (55), 0-8 Peter Graulund (65).

Oldboyslandsholdets holdopstilling:   
Lasse Sørensen (debut) – John Sivebæk – Jacob ”Taz” Sørensen (debut) – Anders Møller Christensen – Christian Duus – Chris Sørensen – Jonas Kamper – Palle Sørensen – Peter Graulund – Martin Jørgensen – Jeppe Tengbjerg

Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Kasper Dalgas – Rene O. Hansen.


Flot vejr – flot kulisse – og 5-0 sejr!

Det blev til en sejr på 5-0 til Oldboys-landsholdet i årets første opvisningskamp. På trods af nabo-superligaklubben AGF’s vigtige kamp i København mod FCK var hele 1.749 tilskuere mødt frem denne skønne, varme forårsaften i Hammel til den lokale klubs 100 års jubilæumskamp mod de gamle landsholdskæmper fra DBU.

Og trods det faktum at hjemmeholdet faktisk stillede op med mere end samlet set to hele hold, der konstant blev skiftet ud og ind – selv med byens borgmester i kamptøjet – ja så lykkedes det ikke for værterne at få scoret et eneste mål. Tættest på kom holdet ca. 20 minutter inde i første halvleg, da en Hammelangriber trillede bolden forbi den ene opstander, efter en større misforståelse i DBU-forsvaret.

På dette tidspunkt var DBU-mandskabet allerede kommet foran 1-0 på et udmærket mål i det 9. minut sat ind af altid farlige Jeppe Tengbjerg. Og mere blev det faktisk ikke til fra værterne. Som kampen skred frem, blev det mere og mere tydeligt, at DBU-mandskabet var overlegne – heldigvis! Inden dommerens pausesignal havde de danske landsholdsdrenge bragt sig foran både 2-0 og  3-0 på to glimrende hovedstød af Hans Henrik Andreasen efter gode indlæg fra fløjen, først fra John Sivebæk og kort efter på et fint hjørnespark fra Peter Graulund.

 

To mål af Rajko Lekic i anden halvleg!

Oldboys-landsholdets træner, Per Andersen skiftede lidt ud i pausen, og det benyttede en af holdets 4 debutanter sig af ved allerede kort efter indskiftningen at score til 4-0 efter en fin dribletur udenom et par Hammel-forsvarere inklusive målmanden. Og samme spiller scorede holdets sidste mål til slutresultatet 5-0 godt midtvejs i halvlegen på endnu et fint hovedstød.

Endnu engang gjorde 'de gamle drenge' en fin figur som reklame for fodbolden  – selvom man godt ind imellem kunne fornemme at det var årets første kamp for holdet . Og de mange tilskuere fik sig ”en på opleveren” – og nogle autografer af de tidligere topspillere.

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 25. maj 2018
Kamp: Hammel GF – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning: Hammel GF’s 100 års jubilæum
Tilskuere: 1.749 Resultat: 0-5  (0-3)(0-2)
Målene: 0-1 Jeppe Tengbjerg (9) – 0-2 Hans Henrik Andreasen (31) – 0-3 Hans Henrik Andreasen (33) – 0-4 Rajko Lekic (43) – 0-5 Rajko Lekic (57)

DBUs Holdopstilling:    Martin S. Jensen – John Sivebæk – Thomas Christensen (debut) – Chris Sørensen – Christopher Poulsen (debut) – Hans Henrik Andreasen – Jonas Kamper (debut) – Thomas Thorninger – Peter Graulund – Stig Tøfting – Jeppe Tengbjerg  Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Christian Lundberg – Rajko Lekic (debut) – Michael Birkedal 


Richard Møller Nielsen mindet i 10-0-sejr over Kerteminde

Fire mål af Jeppe Tengbjerg og tre af Morten Bisgaard grundlagde storsejren i sæsonens sidste opvisningskamp, hvor der var fortjent hyldest til Richard Møller Nielsen og debut til Thomas Gravesen.

De ca. 1.000 tilskuere, der var mødt frem på Kerteminde Stadion denne fredag aften, fik sig en rigtig en på opleveren!

Først blev 25 års-jubilæet for A-landsholdstræneren for EM-guldholdet i 1992, Richard Møller Nielsen, fejret. Han havde i sine yngre dage en nær tilknytning til klubben og blev mindet ved et minuts applaus inden kampstart samt overrækkelse af en fin krans med spillernes autografer til sønnen, Tommy – en fornem gestus for en stor præstation.

Efterfølgende diskede oldboys-landsholdsspillerne op med meget fint, sprudlende og underholdende fodboldspil med masser af scoringer.

Og mange flere bolde kunne være havnet i Kerteminde-buret, hvis ikke det havde været for det målmandsskift, der foregik i pausen. Landsholdets målmand, Lars Høgh, skiftede den rød-hvide dragt ud med Kertemindedragten og præsterede adskillige pragtredninger, der forhindrede en endnu større øretæve til værterne.

Særligt angriberne Jeppe Tengbjerg og Morten Bisgaard var denne aften i målhumør. Fire mål blev sat ind af Jeppe og tre af Bisgaard, men skal man fremhæve en af de i alt ti scoringer, må det blive den sidste: Landsholdets træner Per Andersen havde ”gemt” Thomas Gravesen til indtræden i kampen godt halvvejs inde i anden halvleg, hvilket gav ekstra skub i løjerne. En perfekt lang aflevering på tværs af banen fra højre til venstre endte hos Morten Bisgaard, der lynhurtigt afdriblede forsvarets højre side og sendte bolden tæt ind under mål, hvor holdets utrættelige anfører Stig Tøfting var skudt med frem og let kunne sætte indersiden på til kampens slutresultat 10-0. Et flot punktum for en fin kamp, som du kan se højdepunkter fra her.

Efter kampen samledes de to hold, dommertrioen med Claus Bo Larsen i spidsen (han kan endnu!) og værternes sponsorer og hjælpere til den vanlige spisning, hvor anfører Stig Tøfting på sjov og humoristisk vist lykønskede værterne med jubilæet.

Tak for kampen, tillykke med jubilæet og god vind fremover!

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 8.september 2017.
Kamp: Kerteminde Boldklub (KB) – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning: Kerteminde Boldklubs 90 års jubilæum + hyldest til Richard Møller Nielsen
Tilskuere: 1.000
Resultat: 0-10 (0-6), (0-4)
Målene: 0-1 Jeppe Tengbjerg (7) – 0-2 Jeppe Tengbjerg (12) – 0-3 Jeppe Tengbjerg (21) –
0-4 Morten Bisgaard (22) – 0-5 Morten Bisgaard (25) – 0-6 Morten Bisgaard (29) –
0-7 Jeppe Tengbjerg (37) – 0-8 Anders Møller Christensen (50) – 0-9 Rene O. Hansen (68) – 0-10 Stig Tøfting (70)

Oldboys-landsholdets startopstilling:   
Lars Høgh – John Sivebæk – Jan Michaelsen – Rene Henriksen – Anders Møller Christensen – Thomas Helveg – Stig Tøfting – Martin Jørgensen – Kaspar Dalgas – Morten Bisgaard – Jeppe Tengbjerg

Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Peter Skov Jensen – Thomas Gravesen (debut) – Michael Birkedal – Thomas Thorninger – Rene O. Hansen.


Graulund og Dalgas i hopla i storsejr over Rørbæk

Tre mål hver af de to angribere lagde grunden til ny storsejr til ”de gamle” mod et lokalt hold fra Rørbæk, der blandt andet havde taget den tidligere racerkører, Tom Kristensen, med.

Endnu engang henrykkede spillerne på det danske Oldboys-landshold det lokale publikum, der var mødt talstærkt op på det jubilerende stadion i Rørbæk. Den lille by uden for Hobro har kun godt 400 indbyggere, så de 600, der var mødt frem til dagens kamp, må siges at have haft godt tag i også adskillige fra nabobyerne. Og de gik ikke forgæves!

Ikke alene diskede Oldboys-landsholdet op med fint spil – især i første halvleg – og et par ”målkonger” i form af den vikarierende nyvalgte anfører, Peter Graulund, og hans makker, Kaspar Dalgas, der hver scorede tre mål – men også det indslag i kampen, at den tidligere racerkører og mangedobbelte Le Mans-vinder, Tom Kristensen, var med for hjemmeholdet. At Kristensen ankom i en helikopter gjorde bare aftenen endnu mere seværdig for de fremmødte.

Faktisk har Tom Kristensen slået sine folder i Rørbæk i sine spæde ungdomsår – og hans far var en habil førsteholdsspiller, lykkedes det aftenens speaker Tommy ”Kuglepen” Poulsen at få listet  ud af den tidligere racerkører i et interview under kampen.

De lokale værter fik reduceret landsholdets føring ved stillingen 2-0 på et udmærket fladt skud op ad den fjerneste stolpe – sat ind af naboklubben Hobros tidligere formand Steen Juulsgaard. Et skud, som landsholdets målmand Mogens Krogh ikke havde en chance for at nå ned til.

 

Tillykke med jubilæet og god vind fremover

Oldboys-landsholdet havde måttet skifte anførerhvervet ud til aftenens kamp, idet Stig Tøfting var forhindret på grund af arbejde i forbindelse med en stor boksekamp i Las Vegas. Den vikarierende Peter Graulund havde derfor fået hvervet med under den efterfølgende banket at sige tak for kampen. Det klarede angriberen så fornemt, at Tøftings tjans i fremtiden måske er i fare?

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 25. august 2017.
Kamp: Rørbæk IF – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning: Den lokale stadionbane fylder 70 år – og byfesten har 40 års jubilæum.
Tilskuere: 600
Resultat: 1-7 (1-5), (0-2)
Målene: 0-1 Peter Graulund (14) – 0-2 Peter Graulund (18) – 1-2 (21) – 1-3 Kaspar Dalgas (27) – 1-4 Kaspar Dalgas (29) – 1-5 Peter Graulund (35) – 1-6 Christian Lundberg (58) – 1-7 Kaspar Dalgas (69).

Oldboys-landsholdets opstilling:   
Mogens Krogh – Steen Nedergaard – Rene Henriksen – Allan K. Jepsen – Daniel Jensen – Henrik ”Mini” Rasmussen – Peter Graulund – Thomas Thorninger – Kaspar Dalgas – Christian Duus Petersen – Tommy Bechmann
Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Martin S. Jensen – Palle Sørensen – Michael ”Mio” Nielsen – Christian Lundberg – Rene O. Hansen.


Oldboys-landsholdet tilbage på sporet med 11-0 over Rise på Ærø.

Per Andersens tropper imponerede igen med underholdende spil og mange mål til de fremmødte 600 tilskueres udtrykte tilfredshed.

Resultatet 1-1 i holdets seneste kamp i Nykøbing Mors skulle revancheres, var Per Andersens vigtigste pointe i 'pep talken' til sit hold inden kampen mod Rise – og spillerne forstod det. Og da værterne fra den jubilerende værtsklub ligeledes havde forstået at stille med et ”tilpas aldrende mandskab”, fik tilskuerne hvad de kom efter – nemlig god fodboldopvisning og masser af mål.

Især landsholdets tre frontangribere, Jeppe Tengbjerg, Peter Graulund og Kaspar Dalgas, var i målhumør. Trioen tegnede sig for ni af de i alt 11 scoringer, oldboys-landsholdet fik sat ind, mens Morten Bisgaard og den debuterende Kim Daugaard tegnede sig for de to resterende.

Havde det ikke været for en godt spillende Rise-målmand imellem stængerne, så var kampen endt med en endnu større sejr.

Til gengæld var der ikke meget at lave for oldboys-landsholdets to målmænd i den anden ende. Morten Cramer i første halvleg og debutant Brian Flies i anden havde vel tilsammen ikke mere end en håndfuld gange, de måtte gribe ind.

Ved den vanlige efterfølgende bespisning takkede værterne for kampen og DBU's velvilje til at bringe oldboys-landsholdet frobi for markeringen af 100 års-jubilæet, ligesom Stig Tøfting på holdets vegne leverede sin vanlige underholdning i lykønskningstale til værterne.

Tak for kampen, tillykke med 100 års-jubilæet og god vind fremover!

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 18. august 2017.
Kamp: Rise Skytte & Idrætsforening – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning: Rise Skytte & Idrætsforenings 100 års Jubilæum
Tilskuere: 600
Resultat: 0-11 (0-5), (0-6)
Målene: 0-1 Jeppe Tengbjerg (7) – 0-2 Jeppe Tengbjerg (12) – 0-3 Morten Bisgaard (26) –
0-4 Kaspar Dalgas (31) – 0-5 Kim Daugaard (33) – 0-6 Peter Graulund (38) –
0 -7 Peter Graulund (40) – 0-8 Kaspar Dalgas (42) – 0-9 Peter Graulund (50) –
0-10 Kaspar Dalgas (68) – 0-11 Kaspar Dalgas (70) 

Oldboys-landsholdets holdopstilling:   
Martin S. Jensen – Søren Colding – Ulrik Laursen – Jan Kristiansen (debut) – Thomas Helveg – 
Kim Daugaard (debut)  –  Stig Tøfting - Morten Bisgaard – Peter Graulund – Kaspar Dalgas – Jeppe Tengbjerg
Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Brian Flies (debut)  – Michael Birkedal – Lars Jakobsen – Rene O. Hansen.


Første pointtab til landsholdet – 1-1 i Nykøbing Mors

Forsinket fly fra Kastrup og dårligt dansk sommervejr var måske årsag til at ”de gamle” drenge kun formåede at score en enkelt gang. Men også modstandernes styrke i form af (alt for..!) mange unge hurtigløbere, der konstant var på færde, var kraftigt medvirkende til, at oldboys-landsholdets træner, Per Andersen, for første gang siden sin tiltræden måtte gå fra banen uden sejr.

Trods det kolde og regnfulde vejr havde godt 1.100 tilskuere denne fredag aften fundet vej til stadion i Nykøbing Mors i håbet om at opleve fodboldopvisning af de gamle landsholdsdrenge – samt for at hylde de lokale, dels med NIF’s 125 års jubilæum, dels som indledning til opstart af en helt ny klub, MorsØ FC.

Det viste sig dog hurtigt, at DBU-mandskabet slet ikke havde fundet de gode takter frem fra foråret; store chancer især i første halvleg blev på det skammeligste misbrugt (!) – og da det lokale mandskab faktisk var særdeles kvalificerede modstandere, ja så blev det mere til en ”rigtig fodboldkamp” frem for en gang ”fodboldopvisning.” Det generede dog ikke de fremmødte tilskuere, der faktisk imod kampens slutning gerne havde set, at oldboys-landsholdet var blevet sendt hjem med et af de ellers meget sjældne nederlag.

Landsholdet kom foran efter godt syv minutters spil på et mål sat ind af midtbaneslideren Martin Jørgensen, der tæt under mål omsatte en fin aflevering fra Tommy Bechmann – og så skete der faktisk ikke mere i første halvleg, bortset altså fra et par store afbrændere af angriberne Kaspar Dalgas og Peter Graulund.

 

Værternes udligner efter stor misforståelse i landsholdets forsvar!

Holdets træner, Per Andersen fik i pausen pustet lidt mere gejst, vilje og gå-på-mod ind i sit mandskab, dog uden den store effekt, og da landsholdets målmand, den indskiftede Morten Cramer, og holdets forsvarer Allan K. Jepsen totalt misforstod hinanden ved en ufarlig bold frem på banen cirka midtvejs i anden halvleg, havde en af værternes angribere let ved at opsnappe bolden og sende den ind i kassen til udligning 1-1. En stilling, der holdt til slut.

Efter kampen var der som vanligt fin stemning ved de veldækkede borde, og landsholdets anfører Stig Tøfting bragte på eminent og humoristisk vis den sædvanlige DBU's officielle tak og lykønskning til værterne, med ”formaning om” næste gang at stille op med lidt ældre spillere end dem, man af og til ofte skiftede ind.

Tak for kampen – tillykke med jubilæum – og held og lykke med det nye MorsØ FC!

 

Kampfakta:

Dato og sted: Fredag den 4. august 2017, Nykøbing Mors.
Kamp: Nykøbing Mors IF – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning: NIF's 125 års Jubilæum – og samtidig opstart af MorsØ FC
Tilskuere: 1.100
Resultat: 1-1 (0-1), (1-0)
Målene: 0-1 Martin Jørgensen (7.) – 1-1 (52.)
Oldboys-landsholdets startopstilling:   
Martin S. Jensen – John Sivebæk – Chris Sørensen – Allan K. Jepsen – Martin Jørgensen – Stig Tøfting – Christian Duus Petersen – Henrik ”STORE” Larsen – Tommy Bechmann – Kaspar Dalgas – Peter Graulund.
Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Morten Cramer – Michael Nonbo – Michael ”mio” Nielsen – Christian Lundberg – Michael Birkedal


5 mål af Tengbjerg og debut til Jon Dahl og Daniel Jensen

Forårets sidste kamp gav kæmpesejr til Oldboys landsholdet over et udvalgt hold fra den jubilerende klub i Faxe ladeplads. Kampen gav også debut til A-landsholdets assisterende træner John Dahl Tomasson samt Daniel Jensen, der begge gled fint ind i samarbejdet med de øvrige garvede Oldboys landsholdsspillere.

Godt 1500 tilskuere fik sig en rigtig fin opvisningskamp denne fredag aften, hvor vejrguderne heldigvis havde vist sig fra en noget bedre side end tilfældet havde været ugen før i Sdr.Rind/Vinkel. Ikke alene fik man ind imellem set prøver på det, landsholds spillerne tidligere havde vist på A-landsholdet, men også rigtigt mange mål – og indimellem endda  rigtigt flotte mål. Særligt havde Jeppe Tengbjerg rigtigt fået skruet knopperne rigtigt på sine støvler denne aften. Hele 5 gange nettede han, 2 i første halvleg og 3 i anden!

Men også den debuterende Jon Dahl Tomasson kunne finde vej til modstandernes netmasker, efter først – i kampens start – at have vænnet sig til tempo og spil på holdet. Et imod slutningen af første halvleg og et sat ind cirka midtvejs i anden halvleg. De sidste 3 scoringer blev sat ind af Christian Poulsen, Stig Tøfting og Per Krøldrup.

Holdet går nu på sommerferie – og kan med god samvittighed gøre det i forvisning om at have ydet nogle gode indsatser her i foråret. 4 kampe, 4 sejre – og en målscore på hele 32-1, noget af det flotteste, holdet har præsteret gennem de snart mange år, man har rejst rundt i det ganske land og præsteret opvisningskampe af virkelig høj klasse, til gavn og hjælp for arrangørklubberne ved forskellige lokale mærkedage.

Således også denne aften i det sydsjællandske, hvor værterne i lighed med alle tidligere havde sat alle sejl til for at gøre deres jubilæum så festligt som muligt. Mobile tribuner var opsat, adskillige pølse- og forfriskningstelte var sat op flere steder, og næsten 300 mennesker var med til den flot arrangerede efterfølgende festbuffet i den nærliggende idrætshal. En stor dag for de lokale værter – og en ligeså stor tak fra os alle i DBU.

 

Kampfakta:

Kamp: Faxe Ladeplads IF – DBU’s Oldboys
Sted Fredag den 16. juni 2017 i Faxe Ladeplads
Anledning 90 års jubilæum i Faxe Ladeplads Idrætsforening
Tilskuere 1.500
Resultat 0-10 (0-4)
Kampforløb 0-1 Jeppe Tengbjerg(5) 
0-2 Christian Poulsen(28)
0-3 Jeppe Tengbjerg(31)
0-4 Jon Dahl Tomasson(34)
0-5 Jeppe Tengbjerg(42) 
0-6 Jeppe Tengbjerg(45)
0-7 Jon Dahl Tomasson(49)
0-8 Stig Tøfting(58) 
0-9 Jeppe Tengbjerg(61)
0-10 Per Krøldrup(68)
Holdopstilling Peter Skov Jensen – Christian Poulsen – Martin Laursen – Rene Henriksen – Anders Møller Christensen - Daniel Jensen(debut) – Jon Dahl Tomasson(debut) – Stig Tøfting – Peter Madsen –
Per Krøldrup – Jeppe Tengbjerg 

Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Jan Michaelsen – Nicolai Stokholm – Mikkel Beckmann

Storsejr over Sdr. Rind/Vinkel i silende sommerregn!

Trods det ualmindeligt dårlige vejr fik de, der var mødt frem, en flot målfest med Peter Graulund i spidsen som den helt store målkonge. Hele fire gange nettede den lille ihærdige angriber, mens der var debut til målmand Thomas Sørensen, som var hjemme i Danmark på et kort visit fra sit hjem i Australien.

For tredje gang her i foråret leverede de gamle landsholdsdrenge en fin opvisningskamp med masser af mål. Hele otte af slagsen blev det til denne fredag aften i det midtjyske. Og det kunne endda være blevet til endnu flere, hvis ikke det havde været for en flot spillende værtskeeper, der især i første halvleg diskede op med den ene flotte redning efter den anden. Desværre for værterne måtte han udgå cirka ti minutter inde i anden halvleg efter et sammenstød med oldboyslandsholdets Peter Graulund. Værternes reserve kunne ikke helt leve op til sin forgængers pragtredninger, og det betød ekstra gang i måltavlen.

 

2 mål i første halvleg – hele 6 i anden!

”Vi har i årets to første kampe scoret hele syv gange, så I har noget at leve op til." Det var træner Per Andersens peptalk til sit mandskab inden kampstart. Men den opfordring blev først fulgt op for alvor efter pausen.

Kaspar Dalgas og Graulund havde i første halvleg sørget for, at landsholdet kunne gå til pause foran 2-0  - og de mange scoringer efter målmandsskiftet blev sat ind af selv samme Graulund med hele tre flere af slagsen, to af indskiftede Jeppe Tengbjerg og endelig et ekstra flot mål sat ind af Tommy Bechmann, der med et fint hælspark havde gjort det til 4-0 midtvejs i halvlegen.

 

Fin stemning på lægterne trods monsunregn

I omegnen af 300 tilskuere havde trodset det ualmindeligt dårlige vejr. Hele dagen havde regnen silet ned i kaskader, og den ellers flotte bane var blevet godt gennemvåd, så aktørerne havde ind imellem udfordringer i at få bolden til at gøre som tiltænkt.

Og synd for værterne, der havde lagt rigtigt mange kræfter i at få et fint arrangement til at klappe helt perfekt – hvilket heldigvis lykkedes til fulde. Men de, der havde trodset vejrguderne, fik alligevel en fin kamp med opvisning i teknisk spil med den runde læderbold.  

Tak til værterne for et fint arrangement fra os alle i DBU!

 

Kampfakta:

Tid og sted:  Fredag den 9. juni 2017 i Sdr.Rind/Vinkel (ved Viborg)

Kamp:          Sdr.Rind/Vinkel (udvalgt hold) – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)

Anledning:   40 års Jubilæum i forbindelse med sammenlægningen af de 2 klubber.

Tilskuere:     300

Resultat:       0-8 (0-2)(0-6)

Målene:              0-1Kaspar Dalgas (3) – 0-2 Peter Graulund (32) – 0-3 Jeppe Tengbjerg (48) –

0-4 Tommy Bechmann (53) – 0-5 Peter Graulund (59) – 0-6 Peter Graulund (65) –

0-7 Peter Graulund (67) – 0-8 Jeppe Tengbjerg (69)

Landsholdets opstilling:   

Thomas Sørensen (debut) – John Sivebæk – Ralf Pedersen – Thomas Frandsen – Michael Nonbo – Hans Henrik Andreasen – Tommy Bechmann – Martin Jørgensen – Kaspar Dalgas – Jess Thorup – Peter Graulund

Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Menrik ”mini” Rasmussen – Søren Frederiksen – Jeppe Tengbjerg.


Oldboyslandsholdet vandt 7-0 i Struer!

Flot opvisning og hele syv mål blev det til i holdets anden kamp i år. Desværre måtte Bo Hansen en tur på hospitalet med en grim skade efter blot 1 minuts spil i anden halvleg efter netop at være kommet på banen.

De godt 900 fremmødte tilskuere fik på denne lune forårsaften en rigtig fin fodboldopvisning af de gamle landsholdskæmper, hvor især Martin Jørgensen (kåret som kampens spiller af såvel byens borgmester og turistchef), Stig Tøfting og den arbejdsivrige Peter Graulund rigtigt foldede sig ud. Men også forsvarsspillerne Anders Møller Christensen og Christian Duus Petersen fik vist fornemme takter – især i, hvordan man standser et ellers ihærdigt kæmpende Struer-angreb. Men lige meget hvor mange indskiftere værtsklubben sendte på banen, sørgede landsholdets forsvar for at lukke dem ned.

Tre mål blev det til inden pausen, først et kanonskud af Graulund, så en fin friløber og et lille lop af Martin Jørgensen og endelig det tredje sat ind af Søren Frederiksen ”med et lille prik” under Struers fremstormende målmand.

 

Ærgerlig skade til Bo Hansen

I pausen havde landstræner Per Andersen skiftet Søren Frederiksen ud med Bo Hansen, der desværre kun fik cirka 60 sekunder på banen, før han blev ramt en øjensynlig slem skade (akillessenen er muligvis røget!) – så slem, at holdets læge Mogens Kreutzfeldt måtte køre ham på hospitalet. Så Søren Frederiksen måtte igen træde til på banen!

 

Fire scoringer efter pausen

De fine opvisningstakter fortsatte - trods Bo Hansens uheld - i anden halvleg med yderligere fire kasser af Oldboyslandsholdet. Et flot hovedstød fra Martin Jørgensen på et fint oplæg fra Graulund gjorde det til 4-0, Søren Frederiksen gjorde det til 5-0, og cirka midtvejs i halvlegen scorede anfører Stig Tøfting sikkert til 6-0 på et straffespark begået mod Peter Graulund. Endelig blev holdets sidste mål sat ind kort før slutfløjt af Christian Duus Petersen, der var gået med frem i angrebet.

 

Fin stemning på lægterne

Værterne fra Struer havde sørget for, at ”alt var, som det skal være til sådan et arrangement”. Ud over det lune forårsvejr, var der godt gang i de opstillede pølse- og ølboder, ligesom stemningen ved den efterfølgende banket i det fornemme klubhus var helt på toppen, med fine indlagte taler fra såvel værterne som fra Oldboyslandsholdets anfører, Stig Tøfting.

Tak til værterne for et fint arrangement fra os alle i DBU.

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 19. maj 2017, Struer Idrætspark
Kamp:          Struer (udvalgt hold) – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning:  Struer bys 100 års Købstadsjubilæum samt byens fejring af firmaidrættens 50 års jubilæum.
Tilskuere:    900
Resultat:      0-7 (0-3) (0-4)

Mål:        0-1 (13.min.: Peter Graulund), 0-2 (23.min.: Martin Jørgensen), 0-3 (29.min. Søren Frederiksen), 0-4 (49.min.: Martin Jørgensen), 0-5 (50.min.: Søren Frederiksen), 0-6 (55.min.: Stig Tøfting, str.), 0-7 (70.min.: Christian Duus Petersen)

Oldboyslandsholdets holdopstilling

Morten Cramer – Michael Nonbo – Anders Møller Christensen – Christian Duus Petersen – Allan

K. Jepsen – Martin Jørgensen – Stig Tøfting – Michael ”Mio” Nielsen – Kaspar Dalgas – Søren

Frederiksen – Peter Graulund

Udskiftningsspillere, der alle blev skiftet ind: Kaj Stefansen – Bo Hansen – Michael Birkedal


Oldboys: Årets første sejr i rødt og hvidt

Oldboys-landsholdet fortsatte takterne fra sidste års fremragende kampe i årets første landskamp, der blev spillet i Hørning ved Randers. Her fejrede Hørning GF 150 års jubilæum og havde i den anledning besøg af det Tøfting & co. Det helt store trækplaster var i den forbindelse DBU's Old Boys-landshold, der var kommet til byen med fem tidligere Randers FC-spillere på holdkortet for at markere klubbens milepæl med en kamp mod det lokale serie 3-hold

De godt 1150 tilskuere blev vidner til en fremragende fodboldkamp, der sluttede 7 - 1 til de "gamle drenge". Atter en gang demonstrerede oldboys-drengene, at de mestrer alle fodboldspillets finurligheder i en igen flot og underholdende fodboldkamp på grønsværen ud i det ganske danske land.

At en by som Hørning GF med 300 indbyggere kan samle 1150 tilskuere til en kamp mod Old boys landsholdet er i sig selv fascinerende. Michael Gravgaard havde desuden i dagens anledning overtaget anførerbindet fra Stig Tøfting som nuværende direktør i Randers FC i. Han roste efter kampen banen og klubben for det enestående arbejde, der var blevet udført af over 80 frivillige.

Som altid var der efter kampen autografskriverier og fotografering af " de gamle knægte," samt en middag, hvor der var tid til både et par gode råd og anekdoter fra de tidligere landsholdsspillere.

 

Se artikel i Randers Ams Avis her
Se indslag fra kampen i TV2 Østjylland her

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 5. maj 2017, Hørning GF Stadion ( ved Randers ).
Kamp: Hørning GF - DBU Old Boys landsholdet ( 2 x 35 minutter )
Anledning: Klubbens 150 års jubilæum.
Tilskuere: 1150.
Resultat: 1 - 7 ( 1 - 3 ) ( 0 - 4 ).

Mål: 1 - 0 Morten Andersen ( 12. min. ), 1 - 1 Tommy Bechmann ( 15. min. ), 1 - 2 Tommy Bechmann ( 22. min. ), 1 - 3 Peter Graulund ( 27. min ),
1 - 4 Martin Jørgensen ( 42. min ), 1 - 5  Peter Graulund ( 44. min ), 1 - 6 Jeppe Tengbjerg ( 61. min. ), 1 - 7 Kaspar Dalgas ( 67. min. ).

Startopstilling: Martin Jensen - Hans Henrik Andreasen - Michael Gravgaard - Christian Duus Petersen - Allan K. Jepsen - Henrik "Mini" Rasmussen -
Stig Tøfting - Martin Jørgensen - Peter Graulund - Tommy Bechmann - Mikkel Bechmann. 

Udskiftningsspillere, der blev skiftet ind i pausen: Kaj Stefansen - Palle Sørensen - Jeppe Tengbjerg - Kaspar Dalgas.


Totalsucces i årets sidste opvisningskamp

De godt 600 tilskuere, der fredag aften var mødt frem på det sensommer-solbeskinnede Jernløse Stadion i det nordvestlige Sjælland (tæt ved Holdbæk) fik som alle Oldboysholdets øvrige modstandere gennem året en rigtig flot og underholdende fodboldkamp, med masser af mål, sjove episoder og fint opvisningsspil – og en fin debut af forsvarsklippen Per Krøldrup.

Hjemmeholdet, der stillede op med en god gang blanding af såvel nuværende som ældre spillere indledte løjerne med en chok-start, idet det lykkedes dem – allerede i kampens indledning – at bringe sig i spidsen 1-0, efter lidt fumleri i landsholdets forsvar. En tilbagelægning fra Martin Laursen forvirrede den ellers normalt så sikre målmand, Mogens Krogh så meget, at Jernløses angriber, Martin Jaksland let kunne skubbe en løs bold ind i kassen.

Heldigvis fik landsholdet stabiliseret sig bagude, og da midtbanen med Tøfting og Poulsen først fik taget rigtigt fat og fodret såvel fløjene som angriberen Mads Junker, ja så så man det fine spil rigtigt udfolde sig. Ja sågar forsvareren Martin Laursen trak med op, og det var netop ham, der på et fint skud langt udefra første gang fik passeret Jernløses målmand, Bom sagde det!- og så havde landsholdet udlignet til 1-1 efter godt et kvarters spil.

Resten af halvlegen stod der så opvisningspil på programmet, og det ene flotte angreb efter det andet skyllede ned mod værternes mål. 2-1 målet blev sat ind af Mads Junker, 3-1 af Christian Poulsen efter fint forarbejde fra Stig Tøfting og selv samme Poulsen gjorde det til 4-1 på et drømmelangskud, hvorefter Mads Junker mod halvlegens slutning headede landsholdets femte mål ind på en fin aflevering fra Nicolai Stockholm.

Efter pausen fortsatte landsholdet de gode takter, men fik dog ”kun” bolden i mål tre gange. Først endnu et mål sat ind (eller nærmere betegnet ”prikket”) af Mads Junker, så et rigtigt godt ”fumle-selvmål” af et par forvirrede Jernløse-forsvarere, og så endelig et flot hovedstødsmål til sluresultat 8-1, sat ind af den debuterende Per Krøldrup, direkte efter hjørnespark.

For fuldstændighedens skyld skal det dog nævnes, at hjemmeholdet kæmpede bravt hele anden halvleg – uden man på nogen måde dog  kan sige at de kom til meget andet end et behjertet –men flot – langskudsforsøg, der prellede af på landsholdets måloverligger.

Masser af autografskriveri og fotos samt en fin ”After-play-buffet” afsluttede det fine arrangement, Jernløses ledere havde stablet på benene, til alles tilfredshed, hvilket landsholdets anfører Stig Tøfting i sin takketale kvitterede for, ligesom han takkede  holdets sponsor, Danske Fragtmænd for støtten gennem hele året.

 

Kampfakta:

Tid og sted  Fredag den 9. september 2016, Jernløse Stadion (v. Holbæk) 
Kamp Jernløse – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning Klubbens 10 års jubilæum
Tilskuere 600
Resultat 1-8 (1-5)
Kampforløb 1-0 Martin Jaksland (4),
1-1 Martin Laursen (16), 
1-2 Mads Junker (18), 
1-3 Christian Poulsen (19), 
1-4 Christian Poulsen (26), 
1-5 Mads Junker (28), 
1-6 Mads Junker (47),
1-7 (”fumle-selvmål”)(53), 
1-8 Per Krøldrup (70).

Oldboyslandsholdets holdopstilling:

Mogens Krogh – John Sivebæk – Martin Laursen – Rene Henriksen – Per Krøldrup (debut) -Nicolai Stockholm – Christian Poulsen – Martin Retov – Stig Tøfting – Michael ”Mio” Nielsen – Mads Junker
Udskiftningsspillere, der blev skiftet ind: Peter Skov Jensen – Henrik ”Store” Larsen – Michael Birkedal

 

Se indslaget fra TV2 Øst

Læs artiklen fra Holbæk Amts Venstreblad


Stensikker sejr over Stenstrup

Rammen var også et idyllisk lille stadion med en meget flot fodboldbane, og med næsten hele byen på sidelinjerne. En smuk ramme, som Old Boys Landsholdet efter en lige 1. halvleg, til fulde udfyldte i en fantastisk 2. halvleg.

Old Boys Landsholdet havde hentet tre debutanter op fra "ungdomsafdelingen", idet Morten Cramer, Anders Møller Christensen og Christian Poulsen alle fik deres debut.

Stenstrup startede friskt ud, og det var primært deres unge spillere, som lige har fået klubben i Serie 2, der udgjorde en god modstand i 1. halvleg, hvor de stod meget dybt, men samtidigt også måtte lave et kæmpe stykke løbearbejde for, at holde Old Boys Landsholdet fra fadet.

Alligevel kom Old Boys Landsholdet foran efter blot 4. min. spil, hvor Kaspar Dalgas stod blank foran et tomt mål efter godt forarbejde af Morten Bisgaard på højrekanten, og samme Kaspar Dalgas gjorde det også til 2-0 efter 20.min. på et næsten lignende mål, Denne gang kom indlægget dog fra Henrik "Store" Larsen på venstrekanten.

Det meste af 1. halvleg var nærmest en stillingskrig, og Old Boys Landsholdets målmand brugte ikke hænderne en eneste gang, idet bolden blev spillet rundt og rundt foran feltet hos Stenstrup. Det kostede til gengæld de lokale helte en masse energi og rigtig mange kræfter.

Halvlegen sidste minut blev spoleret af tre lokale kvindelige streakere, der vile gøre reklame for de lokale kone løft løb dagen efter. Det vakte stor jubel, og Old Boys Landsholdets spillere skrev flittigt autografer på pigernes dragter på udsatte steder. Et rigtigt sjov lokalt indslag 

I pausen skiftede Old Boys Landsholdets træner Per Andersen tre mand, idet Michael Nonbo kom på banen i stedet for Thomas Helveg, Thomas Thorninger for "Store" Larsen og Jeppe Tenbjerg for Mikkel Beckman. Alle de tre udskiftede fik dog også lidt spilletid i 2. halvleg.

I 2. halvleg var Stenstrup løbet tør for kræfter, og det lokale publikum fik en forrygende fodboldopvisning i flot kombinationsspil, forrygende indlæg og flotte mål, både med fødder og hoved.

Der var kun spillet 3. min i 2. havleg da Jeppe Tengbjerg, der lige  var kommet på banen, gjorde til 3-0 efter et flot oplæg fra Christian Poulsen.

Stig Tøfting gjorde det til 4-0 på et hårdt spark fra midten af feltet efter lidt klumpspil, og kort efter var Jeppe Tengbjerg igen på pletten til 5-0, da han skubbede et indlæg fra Morten Bisgaard ind i det nederste lange hjørne.

Et flot langskud fra Morten Bisgaard gjorde det til 6-0, og Michael Nonbo bankede et flot skud ind til 7-0.

Lille Jeppe Tengbjerg ophævede tyngdekraften og headede et flot indlæg fra Morten Bisgaard ind via højre stolpe, og samme Jeppe Tengbjerg gjorde det til 9-0, og igen på hovedstød, efter et hjørnespark fra samme Bisgaard.

Mikkel Beckmann, der var kommet på banen igen, gjorde det til 10-0 efter et godt oplæg fra Stig Tøfting, og "Tøffe" selv gjorde det til 11-0 på et meget flot loop over en sagesløs keeper i Stenstrup målet.

Endelig sluttede fodboldfesten i det sidste minut på et flot hovedstødsmål af Ulrik Laursen.

Old Boys Landsholdets træner Per Andersen var igen meget tilfreds med sit hold. Det er vindertyper, de kan lide hinanden, og derfor fungerer holdet så godt, som det gør. Han havde en lille stikpille til de olympiske svømmere, der har udtalt, at vi er måske ikke helt mentalt til stede og forberedt. De skulle kigge på disse professionelle "gamle" kæmper, der altid er mentalt til stede selv til en opvisningskamp i en fynsk landsbyidyl.

Han er også meget imponeret af de lokale arrangører af Old Boys Landsholdets kampe, og igen havde den lokale klub lavet et flot arrangement i flotte rammer.

Han var også imponeret af den "gamle" landsholdsspiller Thomas Gravesen tilstedeværelse, idet han nu for 2. gang dukkede op og heppede på sine gamle landsholdskammerater fra sidelinjen.

Efter kampen til spisningen i den lokale hal, hvor ikke mindre end 350 gæster deltog, takkede den lokal formand for besøget og for den flotte fodboldopvisning. Vi er meget stolte over jeres besøg i Stenstrup, hvor I har gjort et kæmpeindtryk for jeres ligefremme væremåde, hvor der ikke blev sagt nej til en eneste autograf eller selfie. Det er en begivenhed vi altid vil huske på her i byen.

Stig Tøfting sluttede hele arrangementet med en tale, der fik alle lattermusklerne i brug, og han takkede især Danske Fragtmænd for støtten, og det faktum, at hele 40 repræsentanter fra dem var til stede under hele arrangementet. Han håber, at aftalen, der udløber i december vil blive forlænget, således at Old Boys Landsholdet, de lokale klubber rundt omkring i landet og Danske Fragtmænd igen vil få glæde af hinanden i 2017.

 

Kampfakta: 
Stenstrup IF - Old Boys Landsholdet
Resultat: 0-12 (0-2)
Tilskuere: ca. 1.000

Mål: 4.: 0-1 Kaspar Dalgas, 20.: 0-2 Kasper Dalgas, 38.: 0-3 Jeppe Tengbjerg, 39.: 0-4 Stig Tøfting, 41.: 0-5 Jeppe Tengbjerg, 
45.: 0-6 Morten Bisgaard, 46.: 0-7 Michael Nonbo, 51.: 0-8 Jeppe Tengbjerg, 60.:  0-9 Jeppe Tengbjerg, 63.: 0-10 Mikkel 
Beckmann, 67.: 0-11 Stig Tøfting og 69.: 0-12 Ulrik Laursen.

Morten Cramer, Thomas Helveg, Anders Møller Christensen, Rene Henriksen, Ulrik Laursen, Christian Poulsen, Stig Tøfting,
Henrik "Store" Larsen, Morten Bisgaard, Kaspar Dalgas og Mikkel Beckman.

Bænken: Michael Nonbo, Thomas Thorninger og Jeppe Tengbjerg, der alle startede inde i 2. halvleg.


Succesfuld forårssæson afsluttet med ny sejr

Det blev til en succesfuld forårsafslutning for Oldboys landsholdet, der fredag vandt for 4. gang i træk. Denne gang blev det 6-2 over Den 90-års jubilerende Serie 3-klub, Langaa IK (ved Randers).

Holdets træner Per Andersen har startet sin nye ”landstrænerkarriere” på fornemste vis. 4 kampe, 4 sejre og en målscore på hele 32-4. Og han er kisteglad for sit job, især da spillerne udviser alt det, Per gerne vil have, nemlig: Vilje, gejst, humør og spilleglæde, og så selvfølgelig spilleevne, hvilket han dog aldrig har været i tvivl om, ”når man har med sådanne kompetente spillere at gøre”, som han udtrykte det efter kampen fredag aften i Langaa. ”Det har været en fornøjelse, gutter! – Og jeg glæder mig allerede til de kommende opgaver i efteråret”!

Sejren her fredag aften var dog en del vanskeligere at få hevet i land end ved de foregående 3 kampe. Dels var modstanderne gennemsnitlig en del yngre (primært Langaa’s egne Serie-3 spillere), dels var de hurtigere og mere kontante og direkte i deres spil, hvilket de gamle landsholdsspillere lige skulle vænne sig til, inden de specielt i anden halvleg havde fundet ud af, hvordan ”sådan en flok unge løver” skulle tæmmes.

Faktisk var det de lokale der kom bedst fra start – især lagde man mærke til angriberen Kenn Mortensen, der med 2 mål indenfor kampens første kvarter, fik sat gang i løjerne til stor tilfredshed for de godt 900 fremmødte tilskuere. Først scorede han til 1-0, og ca. 10 minutter senere udlignede han til 2-2, efter at Oldboys’erne først dels havde udlignet til 1-1 (på et selvmål), dels havde bragt sig foran 2-1 på et dejligt langskud fra Stig Tøfting.

Mod slutningen af første halvleg lykkedes det dog for Oldboys landsholdet at bringe sig foran, først til stillingen 3-2 på et mål sat ind af Michael Gravgaard og kort før pausefløjt blev det 4-2 på et godt hovedstød af Jess Thorup.

Og i anden halvleg blev ”tingene rigtigt sat på plads”. De lokale havde fået løbet hornene af sig, og ”de gamle” begyndte nu ”bare at køre bolden rundt i små trekanter” udenom de efterhånden trætte lokale spillere – fin opvisning i hvordan manglende hurtighed kan kompenseres ved kløgtige modtræk!

5-2 blev det på et straffespark godt 5 minutter inde i halvlegen sat ind af Peter Graulund, efter at han selv var blevet fældet i feltet efter en fin dribletur – og målet til slutresultat 6-2 til landsholdet blev scoret ca. midtvejs i halvlegen af ”landsholdstilbagevendte” Ralf Pedersen.

At så ”go’e gamle” Michael Birkedal, der var skiftet ind i midten af anden halvleg tillod sig at brænde endnu et straffespark til landsholdet kort før slutfløjt, gjorde ikke oplevelsen for os alle mindre – snarere tværtimod: ”Der blev mobbet godt” i landsholdsspillernes omklædningsrum efter kampen.

De ca. 900 fremmødte fik hvad de kom efter. God fight og kampgejst så længe kræfterne rakte af de lokale og fin opvisning af de gamle landsholdskæmper

 

Kampfakta:

Tid og sted: Fredag den 24. juni 2016 kl. 18.30 på Langaa Stadion (ved Randers)
Kamp: Langaa IK – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning: Klubbens 90 års jubilæum
Tilskuere: 900
Resultat: 2-6 (2-4)(0-2)
Målene: 1-0 Kenn Mortensen (5), 1-1 Selvmål (7), 1-2 Stig Tøfting (11), 2-2 Kenn Mortensen (14), 2-3 Michael Gravgaard (19), Jess Thorup (34), 2-5 Peter Graulund (39, str.), 2-6 Ralf Pedersen (53).

Oldboyslandsholdets holdopstilling:
Martin S. Jensen – Ralf Pedersen – Michael Gravgaard – Rene Henriksen – Palle Sørensen -Kaspar Dalgas – Stig Tøfting – Martin Jørgensen – Mikkel Beckmann – Peter Graulund – Jess Thorup 
Udskiftningsspillere, der blev skiftet ind: Thomas Thorninger – Christian Duus Petersen (debut) – Michael Birkedal.


Endnu en stor-sejr til Oldboyslandsholdet

Denne gang blev det 7-1, da man i anledning af Sole IF’s 75 års jubilæum havde arrangeret opvisningskamp mod et lokalt kombineret serie 4 hold og et oldboyshold fra den jubilerende klub.

Der er rigtigt godt gang i målscoringerne i oldboyslandsholdet her i forårets opvisningskampe. Først 13-0 i Gredstedbro, så 6-1 i Sindal og nu hele 7-1 i den lille by, Øster Snede lidt nord for Vejle. Det, vores A-landshold ikke har kunnet de seneste par år, det forstår de gamle så til fulde.

3 kampe, 3 sejre og hele 26 mål i modstandernes netmasker er det blevet til - flot opvisning i, hvad fodbold ”i virkeligheden” drejer sig om: nemlig at score mål!

Og ind imellem endda særdeles flotte mål, efter fine gennemspillede angreb, enten med hovedet, - med en velplaceret inderside eller et ”kanonspark” langt udefra.

Denne gang med 3 af Peter Graulund, 2 af Hjalte Bo Nørregård og et af henholdsvis Martin Jørgensen og Stig Tøfting. – Jo, de har ikke glemt det, og de elsker det, til stor underholdning for de fremmødte tilskuere. Således også i gårsdagens jubilæumskamp.

De godt 800 tilskuere, der denne solbeskinnede fredag aften var mødt frem følte sig rigtigt godt underholdt, og fik endda i tilgift også et mål sat ind af værterne, der bestemt ikke var uefne. Ved stillingen 6-0 kort før dommerens slutfløjt lykkedes det den lokale angriber, Rune Gregersen at få scoret et flot mål på Oldboys landsholdets keeper, Martin S. Jensen på en halvflugter.

Træner Per Andersen efter kampen:

”Igen en fremragende indsats og godt spil forårsaget af en fantastisk vindermentalitet – oldboyslandsholdet er i den grad med til at promovere dansk fodbold ude i landets små byer. Gutterne repræsenterer i allerhøjeste grad toppen af dansk fodbold med deres fodboldintellekt og deres enorme vinderkultur og er med deres dedikation til at inspirere bredden i dansk fodbold med deres store passion for fodboldspillet, og er samtidig rigtig gode forbilleder,” lød det fra en tilfreds træner efter kampen.

”Sole IF havde lavet et fantastisk arbejde omkring arrangementet. Godt 700 tilskuere overværede kampen, og de blev i den grad vidner til en rigtig god kamp.”

Se omtale i Horsens Folkeblad her

 

Kampfakta:

Tid og sted:  Fredag den 10. juni 2016 kl. 18.30 på Sole Stadion (nord for Vejle)
Kamp:          Sole IF – DBU’s Oldboys landshold (2 x 35 minutter)
Anledning:   Klubbens 75 års jubilæum
Tilskuere:     800
Resultat:      1-7 (0-3)(1-4)
Målene:        0-1 Peter Graulund (4), 0-2 Peter Graulund (22), 0-3 Hjalte Bo Nørregård, 0-4 Peter Graulund (45), 0-5 Martin Jørgensen (50), 0-6 Stig Tøfting (65), 1-6 Rune Gregersen (67), 1-7 Hjalte Bo Nørregård (70).

Oldboyslandsholdets holdopstilling:

Martin S. Jensen – Allan K. Jepsen - John Sivebæk – Steven Lustü – Rene Henriksen – Brian Priske – Stig Tøfting – Hjalte Bo Nørregård – Martin Jørgensen – Peter Graulund – Kaspar Dalgas

Udskiftningsspillere, der blev skiftet ind: Michael Nonbo – Michael ”Mio” Nielsen – Christian Lundberg.


Oldboys landsholdet sejrede også i Sindal

Det blev til en 6-1 sejr i oldboyslandsholdets anden opvisningskamp her i foråret 2016 – og holdet måtte i denne kamp indkassere første mål imod sig, da Hjørrings borgmesters søn, Anders Boelt fik scoret modstandernes enlige mål på straffespark ved stillingen 5-0 til landsholdet.

Godt 1.100 tilskuere fik sig igen en god og flot gang fodbold i det rimelige forårsvejr i det nordjyske.

Efter Oldboys landsholdets flotte 13-0 sejr i det sønderjyske for 2 uger siden, var turen kommet til at holdet skulle længere op i Jylland for at spille kamp nr.2 i år. Denne gang i den lille by Sindal mellem Ålborg og Hjørring – og denne gang blev det noget sværere at hive sejren i land. Hjemmeholdets sammensatte hold, primært fra Sindal selv, men suppleret med ”et par hjælpere” fra de omkringliggende naboklubber bed godt fra sig.

Der skulle derfor da også gå næsten en halv time, før det lykkedes for oldboyslandsholdets forward Peter Graulund at få bolden bag den ellers gode Sindal-keeper. Faktisk havde hjemmeholdet inden denne scoring haft et par særdeles nærgående forsøg på at bringe sig foran – men også, og heldigvis (!) havde Oldboys landsholdet en god og solid keeper mellem sine målstænger. Martin S. Jensen havde et par gode redninger! – og mod slutningen af halvlegen havde hjemmeholdet endda et skud på den ene opstander, så det lå ligesom i luften, at hjemmeholdet nok – på et eller andet tidspunkt – og på den ene eller anden måde skulle lykkes med at få bolden i mål bag Martin S. Jensen.

Det skete da også! – men først hen imod slutningen af kampen, på et tidspunkt, hvor oldboyslandsholdet var kommet foran hele 5-0 – og så endda på et lidt tyndt dømt straffespark. Et straffespark, som blev eksekveret i mål at selveste Hjørrings borgmestersøn, Anders Boelt. – til stor jubel for de godt 1.100 fremmødte på det nye stadion.

Christian Lundberg med 2 mål, Hjalte Bo Nørregaard og endnu et mål af Graulund havde dog inden Sindal-scoringen gjort det umuligt for hjemmeholdet at komme bare i nærheden af kampmæssig spænding. Og ”go’e gamle” Michael Birkedal, der var blevet indskiftet i anden halvleg lukkede og slukkede kampen med sit mål kort før tid til slutresultatet 6-1.

Se reportage fra kampen fra Nordjyske her

 

Kampfakta:

Tid og sted:  Fredag den 27. maj 2016 kl. 18.30 på Sindal Stadion (nord for Ålborg)
Kamp:         Sindal IF – DBUs Oldboyslandshold (2 x 35 minutter)
Anledning:    Klubbens 80 års jubilæum og samtidig Stadionindvielse
Tilskuere:    1.100
Resultat:     1-6 (0-2)(1-4)
Målene:       0-1 Peter Graulund (29), 0-2 Christian Lundberg (31), 0-3 Peter Graulund (50), 0-4 Hjalte Bo Nørregaard (52), 0-5 Christian Lundberg (56), 1-5(str.) Anders Boelt (63), 1-6 Michael Birkedal (67).

Oldboyslandsholdets holdopstilling: Martin S. Jensen – Allan K. Jepsen – Thomas Helveg – Henrik ”Store” Larsen – Henrik ”mini” Rasmussen – Stig Tøfting – Martin Jørgensen – Hjalte Bo Nørregaard – Christian Lundberg – Peter Graulund – Flemming Povlsen.

Udskiftningsspiller, der blev skiftet ind: Bent ”Dynamo” Christensen – Michael Birkedal – Nicolaj Rasmussen (debut).


Kæmpesejr til Oldboys landsholdet. Vandt hele 13-0 i Gredstedbro.

Holdets debuterende træner Per Andersen lagde ud med en kæmpesejr – blandt andet med fem mål af ligeledes debuterende Mikkel Beckmann. Kampen blev indledt med et minut stilhed til ære for holdets tidligere træner, Allan Michaelsen.

De fremmødte ca. 500 tilskuere fik et rigtigt målorgie at overvære på denne lidt råkolde fredag aften i den lille vestjyske by, hvor John Lauridsen for mange år siden startede sin karriere. Hele 13 af slagsen – og alle sat ind af DBU-mandskabet. 5 af angrebsdebutanten Mikkel Beckmann, 2 af Morten Bisgaard, 2 af Jeppe Tengbjerg samt et af henholdsvis Caspar Dalgas, Stig Tøfting, Palle Sørensen og John Sivebæk.

”Fantastisk”, sagde den nye træner for holdet, Per Andersen, kort efter dommerens slutfløjt. ”Holdet præsterede langt over forventning i min debutoptræden”, efter nu afdøde Allan Michaelsen. ”Og jeg ser med stor fortrøstning frem til de kommende opgaver med holdet og de mennesker der i øvrigt fungerer sammen med holdet.”

Ganske vist var sejren hevet i land på en lidt billig baggrund, idet værtsholdet fra Gredstedbro ikke rigtigt havde noget særligt at byde på. Kun et enkelt skud på overliggeren hos den i anden halvleg debuterende DBU-målmand Martin S. Jensen. Og sejren kunne endda have været endnu større, hvis 'DBU-Oldboyserne' havde udnyttet bare et par stykker af de helt oplagte yderligere 6-7 målchancer, man spillede sig frem til.

Men alligevel: Tilskuerne fik hvad de kom efter: Masser af fint fodboldspil, mange mål og et gensyn af mange af de kendte spillere fra tidligere tider – herunder ”deres egen”, John Lauridsen der nu i en alder af 56 indstiller også sin Oldboys-karriere. Tak til John for mange positive oplevelser gennem mere end 30 år – også her senest i DBU-Oldboys sammenhæng!

Se billeder og reportage fra JyskeVestkysten her

 

Kampfakta:

Tid og sted:  Fredag den 13. maj 2016 kl. 18.30 på Gredstedbro Stadion (v. Ribe)
Kamp:          Gredstedbro All Stars – DBUs Oldboyslandshold (2 x 35 minutter)
Anledning:   Klubbens 75 års jubilæum
Tilskuere:     500
Resultat:       0-13 (0-6)(0-7)
Målene:        0-1 Mikkel Beckmann (3), 0-2 Morten Bisgaard (6), 0-3 Mikkel Beckmann (17), 0-4 Mikkel Beckmann (19), 0-5 Morten Bisgaard (25), 0-6 Caspar Dalgas (35), 0-7 Mikkel Beckmann (42), 0-8 Jeppe Tengbjerg (47), 0- 9 Mikkel Beckmann (56), 0-10 John Sivebæk (62), 0-11 Palle Sørensen (64), 0-12 Stig Tøfting (66), 0-13 Jeppe Tengbjerg (68).

Oldboyslandsholdets holdopstilling:

Peter Skov Jensen – John Sivebæk – Steven Lustü – Allan K. Jepsen (debut) – Michael Nonbo – Martin Retov (debut) – Stig Tøfting – John Lauridsen – Kaspar Dalgas – Martin Jørgensen – Morten Bisgaard – Mikkel Beckmann

Udskiftningsspiller, der blev skiftet ind: Martin S. Jensen (debut) – Martin Retov (debut) – Palle Sørensen – Jeppe Tengbjerg