HOVEDPARTNERE

Arbejdernes Landsbank


Arbejdernes Landsbank er officiel partner for det danske kvindelandshold fra den 1. juni 2017.

Kvindefodbold på vej frem.

”Vi ser kvindefodbold som en sport på vej frem, og vi tror, at interessen vil stige yderligere. Vi vil gerne være med på den rejse og fungere som en ekstra katalysator for kvindefodbold, som jo allerede har fået et flot gennembrud med landskampe på DR3 og spændende personligheder på holdet,” siger Peter Froulund, kommunikation- og marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank og fortsætter:

”Vi synes også, der bliver gjort et virkelig flot og stort stykke arbejde med kvinde- og pigefodbold rundt omkring i klubberne over hele landet, og rent værdimæssigt ser vi kvinde- og pigefodbold som et godt og sundt ”produkt”, som vi på alle måder kan stå på mål for i Arbejdernes Landsbank.”

Stor erfaring med fodboldsponsorater

Arbejdernes Landsbank har de seneste år opbygget stor erfaring med synlige partnerskaber i fodboldklubber som Brøndby IF, FC Nordsjælland og AGF og en række andre klubber.

”Alle de erfaringer vil vi naturligvis bruge som officiel partner for kvindelandsholdet og DBU. Vi arbejder målrettet med at aktivere vores sponsorater, så de bliver levende og gode for både os og vores partnere. Vores erfaring er, at man med sportssponsorater kan komme tættere på sine målgrupper, end man kan med traditionel markedsføring i et vanskelligt mediebillede,” siger Peter Froulund.

Læs mere: www.al-bank.dk

Hummel

Sammen vil DBU og hummel samle danskerne under fodbold fanerne med fornyet kampgejst.

Det danske sportsbrand hummel, der har rødder dateret tilbage til 1923, var den første tøjsponsor af landsholdet, hvor de ikoniske vinkler og trøjedesign var en fast del af holdet i perioden fra 1979-2004.

Med referencer til de glade 80’ere, verdens mest trofaste fans og et uforglemmeligt Europamesterskab i 1992, har hummel og DBU genoptaget samarbejdet med den fælles mission om at bakke landsholdet op og samle danskerne under de røde og hvide faner, så der kan skrives ny dansk fodboldhistorie.

Samarbejde mellem DBU og hummel spænder over alle 15 danske fodboldlandshold. Det giver spændende muligheder for at komme i tæt kontakt med spillerne og de danske fans, og dermed tage den danske fodboldnation til et nyt niveau. Det danske fodboldlandshold og hummel har en lang og stolt historie bag sig, og målet er på ny at motivere den fælles kampgejst hos de danske fans.

Læs mere på www.hummel.net

Atea

It-virksomheden Atea har indgået en fireårig aftale som officiel partner for Danmarks bedste fodboldkvinder. Aftalen træder i kraft fra den 1. september 2019.

”Det danske kvindelandshold i fodbold er på en meget spændende rejse mod toppen af europæisk fodbold. I Atea tror vi på den rejse og ønsker at understøtte den med vores sponsorat. Sammen med vores offentlige og private kunder vil vi bygge Danmark med it, og her gælder præcis de samme regler som i fodbold; vi når kun toppen og bliver der, hvis vi har de bedste talenter inden for informationsteknologi,” siger Kathrine Forsberg, administrerende direktør i Atea.

Læs mere på www.atea.dk

AL 2 Linier Skilt Cmyk
Hummel Logo
Atea Grey No Bkg Rgb (1)