Få All Stars Kvindelandsholdet til din klub

OL, VM og EM. Det danske kvindelandshold har gennem tiden deltaget i det hele.
Nu er der mulighed for at spille opvisningskamp mod de store stjerner, der førhen har repræsenteret Kvindelandsholdet på banen.
Det kunne fx være i forbindelse med et event, jubilæum eller lignende arrangement i din klub.
Der er mulighed for at kombinere kampe med Old Boys Landsholdet ved jubilæer og lignende. 

På All Stars Kvindelandsholdet finder du velkendte navne som Merete Pedersen, Anne Dot Eggers og Katrine Pedersen for blot at nævne nogle få. 

Holdet udtages af en bruttotrup på 40 spillere, så startopstillingen vil variere fra gang til gang. Alle spillere har spillet på A-landsholdet, men nogle spillere vil selvfølgelig have flere landskampe i støvlerne end andre. DBU kan dog ikke på forhånd garantere, hvilke spiller der møder op.

Det er derfor også væsentligt, at der i markedsføringen af kampen ikke lægges vægt på en specifik spiller, men holdet som helhed. Ofte vil der kunne findes spillere fra lokalområdet, der kan bruges i forhold til presse og generel historiefortælling op til kampen.

Praktisk info:

  • Kampen skal bookes i god tid - senest tre måneder i forvejen.
  • Klubben stiller selv med et kvindehold til at spille kampen – gerne fra flere klubber og i alle aldre.
  • Klubben sørger for omklædningsrum samt forplejning før, under og efter kampen efter aftale.
  • Kampen varer 2x35 minutter.

Det koster normalt 14.000 kr. at få et af DBUs stjernehold ud til en lokal kamp. Beløbet dækker udgifter i forbindelse med holdet.

I 2022 kan klubben booke All Star Kvindelandsholdet til en helt særlig introduktionspris på 7.000 kroner.

Hvis du og klubben er interesseret i at booke All Stars Kvindelandsholdet til en sjov kamp, skal I sende en mail med information om klubben og kontaktperson, begrundelse for ansøgningen (eks. klubjubilæum), eventuelle specifikt ønske til kampdato(er), information om spillested samt gerne lidt om klubbens forventninger til arrangementet.

Mailen sendes til Anette Andersen på anea@dbu.dk, der også besvarer yderligere spørgsmål i forbindelse med holdets aktiviteter.