Kampreferater

Storsejr til All Stars Kvindelandsholdet over Ringsted Pigefodbold, 2. september 2023

Kampen mellem DBU All Stars og Ringsted Pigefodbolds Sjællandsseriehold markerede B73’s 50 års jubilæum. Et fint arrangement med nationalmelodi inden kampen og hyggelig fælles banket efter kampen.

Det blev en dejlig sensommerdag på Ringsted Station, hvor omkring 300 tilskuere overværede et All Stars-hold, der spillede fremragende i den strålende sol. Det noget urutinerede Ringsted-hold var lidt for overmatchede, men kæmpede bravt mod overmagten.

All Stars’ 17 mål var jævnt fordelt over hele kampen. Den erfarne målræv Gitte Krogh blev topscorer med seks mål, fulgt af Cathrine Paaske Rydahl med tre mål. Holdets manager Marianne Løth kom på banen efter pausen og scorede et flot hovedstødsmål tre minutter efter, at hun kom på banen.

Kampens spiller på All Stars Kvindelandsholdet blev Bettina Falk, der krydrede en stor indsats med sine to første mål i den røde trøje nogensinde.

Udenfor banen var der et gensyn med den tidligere landsholdsspiller Alice Larsen, der hjalp Anette Andersen som holdleder, og tidligere A-landsholdssekretær Gitte Therkelsen, der trådte til som assisterende landstræner.

Tak til Ringsted Pigefodbold for en dejlig dag og tillykke med jubilæet.

Resultat: 17-0

50 års jubilæum blev markeret med besøg fra All Stars Kvindelandsholdet - 17. juni 2023

Kampen mellem DBU All Stars og B73 Herlevs Sjællandsseriehold markerede B73’s 50 års jubilæum. Et fint arrangement med nationalmelodi inden kampen og autografskrivning med klubbens pigespillere bagefter.

Det blev en dejlig dag på B73’s hyggelige stadion i Herlev, hvor 121 tilskuere overværede en god fodboldkamp på kunstgræsbanen, og hvor især Camilla Kur og Mette Jørgensen Klintskov var i hopla som målscorere.

Line Røddik brugte en del af 2. halvleg på at amme, men kom på banen igen mod slutningen og scorede til slutresultatet 8-1.

B73 kæmpede bravt mod overmagten, og de var lige så glade efter kampen som All Stars spillere, for som de sagde: ”Vi nåede vores to mål for kampen, dels at score et mål, og dels ikke at tabe tocifret!”.

Den debuterende landstræner Jesper Frigast Larsen var godt tilfreds med en god fight og mange fine detaljer fra All Stars side. Kampens spiller blev Mette Jørgensen Klintskov, der scorede fire mål og spillede strålende.

Ved en hyggelig fælles spisning efter kampen førte dagens anfører Theresa Emil Eslund an i All Stars’ sejrsråb, hvorefter B73 svarede igen med deres kampråb: ”1,2, 73 – spiller fodbold på kryds og tværs”.

Tak til B73 for en dejlig dag og tillykke med jubilæet.

Resultat: 8-1

B73 Herlev All Stars Holdet mod B73 Herlev

Storsejr ude mod FC Thy/Thisted FC - All Stars - 9. juni 2023

En sjov kamp for alle parter med flot fodbold fra All Stars side. Holdet var dog lidt presset i 2. halvleg, da der ikke havde flere udskiftere pga. skader i de gamle stænger, men det forhindrede ikke målene i at komme i en lind strøm.

Dagens fysioterapeut Rasmus Oddershede havde nok at se til før og under kampen med at forsøge at reparere diverse skader.

Med fem mål blev Sine Ovesen kampens suveræne topscorer.

Tak til FC Thy/Thisted FC for et fint arrangement.

Resultat: 11-1

FC Thy All Stars Holdet mod FC Thy/Thisted FC All Stars

Stor aften i Spjald IF med All Stars Kvindelandsholdet 5. august 2022

All Stars Kvindelandsholdet spillede sin eneste kamp i 2022 og den anden kamp nogensinde, da holdet den 5. august besøgte Spjald IF i Vestjylland i forbindelse med klubbens store børnestævne Ramsing Cup.

Det blev en herlig aften på det solbeskinnede og hyggelige stadion i Spjald, hvor flere hundrede børn og voksne skabte en stemningsfuld ramme om kampen mellem All Stars Kvindelandsholdet og et udvalgt hold fra Spjald IF, forstærket med spillere fra naboklubberne.

Det endte med en sikker sejr på 5-0 til de erfarne topspillere på All Stars Kvindelandsholdet, men i store dele af kampen var spillet mere jævnbyrdigt, end cifrene antyder. Hjemmeholdet havde dog svært ved at kreere de store chancer, hvorimod All Stars Kvindelandsholdet huggede til, når chancerne opstod.

All Stars Kvindelandsholdet bød Spjald IF på en chokstart, da Sine Hovesen scorede allerede i det første minut, og Gitte Krogh fulgte op med en scoring to minutter senere. 2-0 var også pausestillingen, og i 2. halvleg scorede Janni Lund Gram to gange. Dagens største bifald tilfaldt den lokale heltinde Janne Madsen, der er født og opvokset i Spjald. Hun var anfører for All Stars Kvindelandsholdet i dagens anledning og scorede på straffespark til 4-0.

Janni Lund Gram er nu topscorer for All Stars Kvindelandsholdet med fire mål i to kampe, skarpt forfulgt af Gitte Krogh med tre mål.

Spjald IF Beskåret All Stars Kvindelandsholdet sammen med Spjald IF

Debut-sejr og dejlig stemning i Virum, 14. august 2021

All Stars Kvindelandsholdet spillede sin første kamp nogensinde i det nordsjællandske mod et kombineret hold fra Virum-Sorgenfri BK og Lyngby BK.

De rød-hvide var repræsenteret af mange tidligere landsholdsprofiler, herunder målræven Merete Pedersen, der var kaptajn for All Stars Kvindelandsholdet, Anne Dot Eggers Nielsen, Bettina Falk og Gitte Krogh.

Kampen var en underholdende affære, hvor All Stars Kvindelandsholdet sejrede 4-1 på to mål af Gitte Krogh og to mål af Janni Lund Gram.

Usædvanlig hjælp i buret

For hjemmeholdet måtte der tages en speciel tilgang i brug i forhold til keeper-positionen. Den normale første-keeper Linea Andersen var taget til USA, og derfor måtte Christoffer Møller fra klubbens herre-seniorhold taget pladsen i buret i første halvleg. Efter pausen var det den ene af All Star Kvindelandsholdets to keepere, Dorthe Nielsen, der tog pladsen mellem stolperne.