Vi er fortsat med!

U/21-landsholdets træner, Keld Bordinggaard, er fortsat optimistisk med hensyn til Danmarks mulighed for kvalifikation til EM-slutrunden for U/21-landshold i Sverige i 2009. Bendtner og Reid melder afbud til returkampen og erstattes af Vestergaard og Simon Kjær.

 


Jesper Lange i gårsdagen opgør mod Serbien. Foto Anders Kjærbye
Efter gårsdagens play off-kamp mod Serbien udtrykte U/21-landsholdets træner, Keld Bordinggaard, tilfredshed med holdets præstation, og efter at have gennemset kampen endnu engang er tilfredsheden og optimismen ikke blevet mindre:
 
”Efter at have set kampen igennem igen, fik jeg bekræftet, at i de perioder, hvor vi har kræfter til at stresse serberne, kommer vi selv frem til de nødvendig chancer. Vi så i går, hvordan vi skulle spille mod serberne, og nu må kunsten blive at få gjort holdet klar til at gøre det en gang til,” siger Keld Bordinggaard.
 
Det bliver et spørgsmål om 90 minutters aggressivitet og disciplin, hvor vi må stole på, at vi tilspiller os chancer til at score det første mål. Lykkedes det, får kampen sin helt egen sjæl, så kan serberne ikke tåle endnu en scoring. Så vi synes ikke, det er naivt at tage til Beograd. Langt fra,” konstaterer den danske landstræner trods de to afbud, der indløb i landsholdslejren søndag formiddag.
 
Nicklas Bendter, der også måtte melde afbud til A-landsholdets kamp mod Malta, når ikke at bliver klar til onsdagens returkamp, og det samme er gældende for Winston Reid, der pådrog sig en skade i foden. De bliver erstattet af henholdsvis Søren Ulrik Vestergaard, Viborg FF, og Simon Kjær fra Palermo.
 
”Bendtner har jo hele tiden været et slags triumfkort, vi håbede at kunne spille. Det kan vi så ikke, men til gengæld har vi Jesper Lange og Nicklas Pedersen, som sjældent spiller to kampe uden at score,” siger Bordinggaard, der også byder velkommen til Simon Kjær, der med spilletid kan få sin anden kamp på U/21-landsholdet
 
Kjær var før sommeren med mod Tyskland, hvor han viste, at han var klar til U/21-fodbold, men der har hele tiden været nogen foran ham, men da Winston så meldte fra, var jeg ikke i tvivl om, at Simon kan løse opgaven,” slutter Keld Bordinggaard.

Den opdaterede U/21-trup Af: Jacob Wadland - 12. oktober 2008, 02:31

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første