Ove Christensen tiltræder U/18-stilling allerede fra sommer

Ove Christensen og Viborg FF er d.d. nået til enighed om, at træneren bliver løst fra sin kontrakt med Faxe Kondi Liga-klubben allerede fra sommer

Ove Christensen og Viborg FF er d.d. nået til enighed om, at træneren bliver løst fra sin kontrakt med Faxe Kondi Liga-klubben allerede fra sommer.

Dermed er Ove Christensen, 49 år, klar til at tiltræde sin fuldtidsstilling som talenttræner og træner for U/18-landsholdet allerede fra 1. juli i år et halvt år inden oprindeligt aftalt.

- Jeg har været meget glad for mit job i Viborg FF, hvor det efter en god indsats her i foråret som bekendt er lykkedes for os at sikre vores plads i Faxe Kondi Ligaen. En stilling som talenttræner i DBU er imidlertid ét af de mest attraktive trænerjobs i Danmark, og jeg glæder mig til arbejdet med landets største, unge talenter, fortæller Ove Christensen, og fortsætter:

- Jeg ser også meget frem til samarbejdet med mine kommende kolleger i DBU og med klubtrænerne ikke mindst i forbindelse med projektet struktureret talentudvikling. Talentudviklingen er meget vigtig, hvis vi skal fastholde vores niveau i toppen af international fodbold.

Ove Christensen er uddannet DBU Elitetræner, og har fungeret som DBU-instruktør i 20 år. Han startede sin trænerkarriere i barndomsklubben Brønderslev i 1981-82, fortsatte i Vraa i 1983-85, trænede Fortuna Hjørrings damer i 1986-88 og igen i 1994, og var i Nørresundby i 1989-93. Han er på femte år træner for Viborg FFs førstehold.

Ove Christensen afløser dermed Per Andersen, der netop er tiltrådt en stilling som idrætsskoleforstander, allerede fra 1. juli. Dermed bliver det ikke nødvendigt at lade Poul Erik Bech fortsætte sit vikariat.

Den kommende træner vil ligesom sin forgænger få base i Jylland med henblik på arbejdet med de spillere under struktureret talentudvikling, som er bosiddende vest for Storebælt.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første