Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • Eriksen: Jeg er stolt af min søster

  Christian Eriksen er ikke længere den eneste i familien, der spiller på A-landsholdet. Hans søster Louise Eriksen blev nemlig i går udtaget for allerførste gang. Hvor mange gode råd giver herrelandsholdets 10'er til sin søster? Og minder de om hinanden på fodboldbanen? Se med i videoen.

  23. marts 2017, 09:53
 • Ingvartsens reaktion: Ringede til kæresten

  Marcus Ingvartsen blev i dag bedt om at pakke sin kuffert i U21-landsholdslejren, da han for første gang er udtaget til A-landsholdet. Hør, hvordan den unge spiller reagerede, og hvad han glæder sig allermest til.

  22. marts 2017, 20:55
 • Dolberg sendes hjem

  En lyske, der ikke er blevet bedre, kombineret med halsbetændelse og 39 i feber er ensbetydende med, at A-landsholdets sundhedsstab opgiver at få Kasper Dolberg klar til søndagens kamp mod Rumænien

  22. marts 2017, 20:19
 • Hvilken emoji er Eriksen og co?

  Zanka og Riza har fået til opgave at fordele 23 forskellige emojis på hele spillertruppen. Hvem er burgeren? Hvem er kongekronen? Og hvem er raketten? Se med i videoen!

  22. marts 2017, 17:41
 • Finland skal nedlægges af gigant-trup

  Landstræner Nils Nielsen har i dag udtaget truppen til april-kampen mod Finland. Ikke mindre end 28 spillere skal testes ved træningssamlingen for at sikre, at de aller-bedste ender i den endelige EM-trup. Truppen tæller blandt andre Nadia Nadim, Kathrine Larsen og Louise Eriksen, der er søster til Christian Eriksen.

  22. marts 2017, 13:11
 • DBU lancerer egen tv-kanal med kampe og debat

  Pokalkampe, landskampe og fodbolddebat er indholdet i ny, stor tv-satsning fra DBU, der vil bringe fans tættere på spillerne.

  21. marts 2017, 12:59
 • Og vinderne er!

  Fodbolddanmark festede og fejrede årets bedste i 2016 i Horsens, da Dansk Fodbold Award løb af stablen for 11. år i træk. Her kunne Kasper Schmeichel for andet år i træk og Nadia Nadim for første gang lade sig kåre som de bedste fodboldspillere i Danmark i 2016 ifølge de danske fans. Se alle aftenens vindere her.

  21. marts 2017, 08:56
 • Landsholdet vil hjælpe børn med at lære at læse

  Otte nye børnebøger går tæt på landsholdsspillerne og skal give penge til projekter med skole og fodbold.

  20. marts 2017, 13:00
 • Historiske aftaler skal styrke dansk fodbold

  En historisk investering i talent- og spillerudvikling til glæde for alle i dansk fodbold. Det er en del af indholdet i de nye aftaler mellem DBU, Divisionsforeningen og de seks Lokalunioner. Aftalerne skal sikre stærkere sammenhængskraft i dansk fodbold – og bedre fodbold på landshold, i Superligaen og på tværs i græsrodsfodbolden.

  20. marts 2017, 12:30
 • Sammenhængskraft er nøglen til landsholdssucces

  ANALYSE: DBU har i lighed med de danske A-licensklubber fået foretaget en omfattende analyse af organisationens talentudvikling af det belgiske firma DoublePass. Læs analysen og rapportens anbefalinger her

  19. marts 2017, 10:58

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere