Nyheder

Her kan du finde de nyheder, som er blevet sendt ud siden 1998. Klik på årstallet for at læse mere

 • VM-kval byder på lidt af det hele

  Det danske kvindelandshold skal krydse klinger med Sverige, Ungarn, Kroatien og Ukraine, når VM-kvalifikationen sparkes igang til efteråret. Landstræner Nils Nielsen glæder sig over det mangfoldige felt, men føler sig langt fra sikker på avancement.

  25. april 2017, 09:37
 • Datatjek i KlubOffice skal hjælpe klubberne

  I KlubOffice er netop lanceret det såkaldte "Overblik", som hjælper den enkelte klub med at få et overblik over dens data. Man finder overblikket på forsiden af KlubOffice.

  25. april 2017, 09:11
 • Stor skolefodbold-fest på torsdag!

  Torsdag den 27. april afvikles finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold 2016/2017 på EWII Park i Odense. Imellem kampene leverer Jimilian underholdningen. Der er gratis adgang, så mød op til en fantastisk afslutning på årets skolefodboldturnering.

  24. april 2017, 14:18
 • Nørrebro FF vinder næste live-stream

  Serie 5-klubben Nørrebro FF er det andet hold til at vinde live-stream og kommentering af en kamp i DBU Pokalen. Den nyopstartede klub er meget stolt over muligheden og vil belønne seerne med underholdende fodbold, når Amager FF kommer forbi Kløvermarken tirsdag aften.

  24. april 2017, 09:00
 • Den allerførste gang

  I Ballerup-Skovlunde har de sparket Fodbold Fitness i gang for første gang. Vi var med på sidelinjen.

  21. april 2017, 11:12
 • Frederik Tingagers karantænepoint nedsættes

  OB-forsvarsspilleren Frederik Tingagers karantænepoint for udvisningen i kampen OB-Randers FC bliver nedsat fra 36 point til 4 point efter fejlkendelse.

  21. april 2017, 10:12
 • Dansk fodbold står skulder ved skulder mod homofobi

  Det er et samlet fodbolddanmark, der står bag et utvetydigt budskab om, at homofobi er helt og aldeles uacceptabelt - også i fodbold.

  21. april 2017, 10:00
 • Live-pokaldækning giver Føllenslev vinger

  Med flere tv-kameraer og en kommentator på sidelinjen leverede Serie 5-klubben Føllenslev-Særslev IF overraskelsen i første runde af DBU Pokalen. Blandt andet takket være et kanonmål fra unge Magnus Christensen, der tilskriver live-dækningen en stor del af æren for hans og holdets præstation.

  21. april 2017, 09:22
 • Nils Nielsen: Fokus på detaljerne i træningssamling

  Kvindelandsholdet forbereder sig på sommerens EM-strabadser med endnu en kort træningslejr i Fredericia i begyndelsen af maj. Landstræneren har netop udtaget truppen til samlingen, der som én af mange i rækken skal stille skarpt fokus på detaljerne i den danske spillestil, fortæller landstræneren.

  20. april 2017, 13:25
 • Debat: Forældre kom ind i kampen

  I disse uger går 200.000 danske piger og drenge på græs til en ny fodboldsæson. Deres forældre skal tage større ansvar i børnefodbolden, skriver Per Larsen fra Børnerådet og Bent Clausen fra DBU i et debatindlæg, der i sidste uge var i flere aviser.

  19. april 2017, 09:00

PublikationerLæs de seneste udgaver af landskampmagasinet, trænerlitteratur, DBUs årsberetning og meget mere.

Se mere her

Børnetræning

Bliv inspireret til bedre børnetræning i din klub! Se her hvordan 


Kom og deltag på DBU Fodboldcamps til sjov og serøs træning med uddannede trænere