Peter Bonde tror på VM-kvalifikation

Opstramning: Assistenttræner Peter Bonde tror på dansk VM-kvalifikation. Har ikke udtalt sig om VM-titel i fødselsdagsinterview med Sjællandske NæstvedPeter Bonde tror på landsholdets muligheder for at kvalificere Danmark til VM-slutrunden i Sydafrika i 2010, men vil ikke spekulere i holdets chancer ved en VM-slutrunde. Foto Per Kjærbye

Landsholdets assistenttræner Peter Bonde er i et fødselsdagsinterview med en lokal journalist citeret for at udtale sig om landsholdets chancer for at vinde verdensmesterskabet i 2010.
 
”Jeg er noget overrasket over udlægningen af mine udtalelser. Jeg fastholder min tiltro til, at vi med de rette forudsætninger kan kvalificere os til VM-slutrunden i 2010,” udtaler Peter Bonde og uddyber:
 
”Der har været min opfattelse siden lodtrækningen til VM-slutrunden, og det er stadigvæk min opfattelse. Jeg har derimod ingen mening om vores chancer i en slutrunde, der ligger over 2 år ud i fremtiden.”
 
”Vi har et godt fundament, og vi tror på den proces, vi har taget hul på nu. Og vi håber at resultaterne i den kommende periode også vil give vores omgivelser en tro på, at kvalifikationen er en opgave, vi kan løse, men vi har hele tiden haft et realistisk forhold til holdets potentiale,” udtaler Peter Bonde.

Peter Bonde fylder torsdag 50 år.

Læs også:

Peter Bonde fortsætter som assistent
Af: Lars Berendt - 12. februar 2008, 05:06

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første