Storkamp til Claus Bo Larsen

UEFA offentliggjorde i dag dommerne til onsdagens Champions League-kampe. Den danske topdommer Claus Bo Larsen fik endnu en appelsin i turbanen, da han blev udpeget til Arsenal FC – AC Milan på Emirates Stadium i London

Der faldt i dag endnu en appelsin i Claus Bo Larsens turban, da UEFA offentliggjorde dommerne til onsdagens knock out-kampe i Champions League.
 
Den danske topdommer blev udpeget til storkampen på Emirates Stadium mellem Arsenal og Milan. Men det er ikke første gang, den 42-årige fynbo dømmer de to hold:
 
”Jeg dømte Arsenal mod Hamburg sidste år på Emirates Stadium, og det er fjerde gang jeg dømmer Milan, så spillerne kender mig og jeg kender dem. Det er jo altid en fordel,” fortæller en glad Claus Bo Larsen i telefonen.
 
Den danske dommer er allerede noteret for mere end 20 Champions League-kampe, men det gør ikke forventningen mindre.
 
”Kampe som Arsenal mod Milan er jo årsagen til, man ønsker at dømme på dette niveau. Det er belønningen for de gange, man i starten af sin karriere stod op klokken fem om morgenen for at dømme en serie fire kamp. Så det er selvfølgelig noget jeg glæder mig rigtigt meget til,” fortæller Claus Bo Larsen.

Han blev allerede i januar udpeget til en kamp i denne runde af Champions League, som traditionen tro først offentliggøres to dage inden den pågældende kamp. Han får Bill Rene Hansen og Henrik Sønderby som linjedommere og Peter Rasmussen som fjerdedommer.
 
Claus Bo Larsen, der i december var dommer ved VM for klubhold i Japan, fastholdt ved seneste indrangering sin placering i den højeste internationale dommerkategori, FIFA Top Class Referee.
 
Peter Rasmussen, som ved årsskiftet avancerede til FIFA Category 2 dommer, var så sent som i sidste uge i aktion i UEFA Cup’en, hvor han erstattede Nicolai Vollquartz i opgøret mellem Bolton Wanderers og Atletico Madrid. Vollquartz var blevet skadet under en træningssamling.


Øvrige Champions League-kampe onsdag:

19:45
Celtic – Barcelona
Peter Fröjdfeldt (Sverige)
21:45
Fenerbahçe – Sevilla
Florian Meyer (Tyskland)
20:45
Lyon – Manchester United
Luís Medina Cantalejo (Spanien)

Læs også:
 
Af: Jacob Wadland / Lars Berendt - 18. februar 2008, 11:49

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første