The Final List: VM-truppen på 23 spillere

Landstræner Morten Olsen har fredag formiddag skåret VM-truppen ned fra de 30 navne på ”Release”-listen til de 23 spillere på ”The Final List” til slutrunden. Truppen flyver til Sydafrika fredag aften klokken 20.00.

Landstræner Morten Olsen har 10 timer inden landsholdets afrejse til VM-slutrunden i Sydafrika skåret bruttotruppen – Release List - på 30 spillere ned til den endelige liste – Final List – på 23 spillere.
 
Morten Olsen havde på grund af skadessituationen indkaldt 26 af de 30 spillere til træningssamlingen og kampen mod Senegal torsdag aften, mens de resterende fire spillere – Anders Møller Christensen, Leon Jessen, Mikkel Thygesen og Morten Rasmussen – i første omgang var stand by.
 
I weekenden blev Morten ”Duncan” Rasmussen dog indkaldt som gardering for Nicklas Bendtner.
 
Det betød, at Morten Olsen fredag morgen måtte give fire spillere den nedslående besked, at de blev sorteret fra til den endelige VM-trup.
 
Det blev målmand Kim Christensen, allroundspilleren Michael Silberbauer samt angriberne Michael Krohn-Dehli og Morten ”Duncan” Rasmussen.
 
”Det har været det sværeste budskab at skulle videregive nogle spillere i hele min trænerkarriere. Jeg ved, hvor stort VM er, og de fortjener ikke at blive sorteret fra, der er regler for, hvor mange spillere, vi kan have med, og som sportslig ansvarlig er det min beslutning og mit ansvar at videregive den,” forklarer Morten Olsen, der havde individuelle samtaler med de fire spillere fredag morgen.
 
Simon Kjær, der blev båret fra banen med en knæskade i landskampen mod Senegal torsdag aften, deltog derfor ikke i træningen.
 
Der er tale om en påvirkning af det indre ledbånd i højre knæ. Over den næste uges tid vil kliniske tests og scanninger vise, hvor alvorlig skaden er.
 
Landsholdstruppen gennemførte fredag formiddag en træning på Helsingør Stadion.
 
Derefter har spillerne fri, indtil de mødes til check in i Københavns Lufthavn sidst fredag eftermiddag.
 
Truppen flyver fra København til Zürich klokken 20.00, og derfra videre til Johannesburg med forventet ankomst lørdag morgen klokken 09.10.
 
 
VM-truppen 

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første