MENU

DBU og SELECT fortsætter historisk samarbejde

DBU har forlænget aftalen med SELECT som leverandør af fodbolde til DBU’s landshold og forbundets øvrige sportslige aktiviteter, herunder DBU’s Fodboldskole.Landsholdets kampbold er fortsat fra SELECT, når holdet fra efteråret indleder jagten på kvalifikationen til EM i Frankrig i 2016. 

Samarbejdet løber yderligere tre år til og med juli 2017 og omfatter leverancer af kamp- og træningsbolde til DBU’s i alt 14 landshold samt bolde til DBU’s børne- og ungdomsaktiviteter, uddannelsessektor og DBU’s seks lokalunioner. En leverance, der årligt løber op i godt 50.000 fodbolde.

”Vores samarbejde med SELECT er historisk. Gennem 63 år har vi opbygget et stærkt partnerskab, som vi i fællesskab fortsat formår at udvikle og tage til nye højder. Hvert år designer vi i et tæt samarbejde fodbolde til DBU’s Fodboldskoler og i år har vi haft et spændende samarbejde omkring en jubilæumsbold. Vores ambition er at udvikle samarbejdet yderligere og udnytte den styrke, der ligger i at vi er to stærke danske brands,” fortæller Katja Moesgaard, adm. direktør hos DBU A/S.

Bolde til både bredde og elite

Også hos SELECT er der stor tilfredshed med aftalen, der i år omfatter fælles design og produktion af en officiel jubilæumsbold i anledningen af fodboldforbundets jubilæumsbold.

”Vi er glade for, at DBU og landsholdet er tilfredse med samarbejdet og kvaliteten af vores fodbolde og har valgt at forlænge aftalen med os i endnu tre år. Vi er med med vores BRILLANT SUPER, når det går løs i Parken – og vi er med, når de danske børn og unge pudser teknikken af på sommerens fodboldskoler. Det er fantastisk for os at kunne levere bolde til både bredden og eliten i dansk fodbold!” slutter salgsdirektør hos SELECT, Søren Busk.   

SELECT og DBU indledte samarbejdet tilbage i 1951, hvor daværende ejer af SELECT Eigil Nielsen indgik en aftale med Dansk Boldspil Union om at levere bolde til fodboldlandsholdets kampe. 
Partnerskabet mellem SELECT og DBU er dermed et af verdens længstvarende partnerskab mellem et fodboldforbund og en leverandør af fodbolde.

Log ind

c