MENU

Flot pokalbilletsalg første døgn

11.084 billetter er solgt i det første døgn af billetsalget til årets finale i DBU Pokalen torsdag den 15. maj i Parken klokken 20.00.


Der er i den grad lagt op til et brag af en fodboldfest, når de to aktuelle tophold fra Superligaen mødes til dette års finale i DBU Pokalen. Et finalebrag som mange fodboldfans tydeligvis ikke vil gå glip af!

Både hos FC København og AaB meldes der nemlig om rigtig stor interesse for at sikre sig billetter til de to holds fantribuner til finalen den 15. maj i Parken, og nedre C er allerede udsolgt for AaB’s vedkommende. 

Derudover er der ligeledes solgt en del billetter på Øvre C, som er for de fans, der ikke ønsker at sidde i de dedikerede fansektioner.

Billetsalget startede tirsdag klokken 13 og 24 timer senere var der således solgt og reserveret godt 11.084 billetter.


Køb billet til finalebraget

Selv om der er rift om pladserne, kan du stadig nå at sikre dig en billet. Er du fan af AaB eller F.C. København, opfordrer vi dig desuden til at læse yderligere information fra klubberne, inden du køber din billet. Besøg de to klubber her www.aabsport.dk  og www.fck.dk .

Inden kampen har du også mulighed for at feste i DBU Fanzone foran Tribune C. Vi byder på masser af fodboldkonkurrencer, lounge, musik og stemning.

Køb din billet her – www.billetsalg.dbu.dk

Se mere om billetsalget her – www.dbu.dk/dbupokalen 

Log ind

c