FodboldTøzer: Eksklusive interviews og fodbold for dig!

Årets FodboldTøzer er nu på gaden og spækket med fede fodboldinterviews og en ny historie med tegneseriefiguren Carolina og hendes venner.


     
Vidste du, at Christian Eriksens søster også spiller fodbold og faktisk er ret dygtig til det? Eller at One Direction spiller masser af fodbold, når deikke står på scenen og får teenagepiger til at skrige? Alt dette og meget mere kan du læse om i dette års FodboldTøzer.

Christian Eriksen og hans søster Louise Eriksen fortæller om, hvor meget fodbold fyldte i deres barndom, og så kan du høre, hvordan det egentlig er at væresøster til en af Danmarks største fodboldstjerner.

Vi har også taget en snak med Karoline Smidt, som var Danmarks yngste spiller ved EM i sommer i Sverige. Karoline Smidts store drøm er at blive en af debedste spillere i verden, og måske er der ikke langt til drømmen - i 2013 var hun i hvert fald blandt de nominerede til prisen Årets Talent ved DanskFodbold Award.

FodboldTøzer har også lavet et interview med 14-årige Olivia, som har taget turen fra Danmark til USA for at spille fodbold hver dag på IMG Academy. Læsalt om Olivias fodboldeventyr i bladet.

Læs også om Mie og Amalie, som begge var på DBU Fodboldskole i sommer og om 12-årige Katrine og Laura, som rejste med deres fodboldhold til EM i Sverige isommer for at støtte kvindelandsholdet.

Du kan også læse, hvordan du finder en fodboldklub i dit nærområde, deltage i en konkurrence, få svar på spørgsmål fra landsholdsspillerne og meget mere.

FodboldTøzer14 har et oplag på 58.000. Det uddeles til alle piger, som deltager på DBU’s Pigeraketten, er med som et tillæg i bladet Olivia og deles ud viaDBU’s landsholdsklub til landskampe.

Du kan bestille bladet til dig selv her, og som fodboldklub kan du bestille det til uddeling i klubben eller til uddeling for at rekruttere nyepigemedlemmer.

Log ind