MENU

Sanne Troelsgaard idømt to spilledages karantæne

Videooptagelser dokumenter, at Brøndby-angriber Sanne Troelsgaard rev Line Jensen i håret i en pokalkamp, hvilket Fodboldens disciplinærinstans straffer med to spilledages karantæne.


Foto: fodboldbilleder.dk


Skærtorsdag den 17. april 2014 blev kampen mellem Fortuna Hjørring og Brøndby IF i kvindernes landspokalturnering spillet på Hjørring Stadion med en 2-1 sejr til Brøndby IF som resultat.

I slutningen af kampen udspillede der sig en episode, hvor Sanne Troelsgaard fra Brøndby rev Fortuna-spiller Line S. Jensen i håret, hvilket Fortuna Hjørring efterfølgende indberettede til Fodboldens disciplinærinstans.

I henhold til § 1i 1)b i de disciplinære bestemmelser fik Michael Rasmussen, der dømte kampen, forelagt et tv-klip af episoden, og erkendte efterfølgende, at han ikke havde set forseelsen i kampen, men efter at have set TV optagelserne, var han ikke i tvivl om, at forseelsen burde have medført udvisning for voldsom adfærd.

Dermed vurderede disciplinærinstansen, at Sanne Troelsgaards adfærd, refererede til § 1a – C3 i de disciplinære bestemmelser og idømte Brøndby-spilleren 30 karantænepoint, hvilket svarer til to spilledages karantæne.

Kendelsen er endelig og kan ikke ankes videre jf. DBUs Love § 30.6.

Jens Hjortskov, Poul Gade, Kim Høg Madsen, Steven Lustü, Jesper Hansen og Stig Pedersen deltog i behandlingen af begge sager.

Kendelsen: Fodboldens disciplinærinstans i sagen Sanne Troelsgaard, Brøndby IF

Log ind